Ambulantní odstranění křečových žil Mudr. Horáková - zkušenosti

Chtěla bych se zeptat, zda někdo podstoupil kompletní odstranění kmenových žil u Dr. Horákové (Praha 5). Tatino ma problem so žilami a a zvažuje odstranění všech kmenových žil,nie jenom te čo jsou vidět. Tatino je jiz objednany na zakrok ale predsa ma dilemy jestli su tam negativa. Neviete nahodov o negativach? Bol niekto na tomto zakroku? Vracaju sa žily po čase? Je zakrok velmi bolestivy alebo znesitelny? Dle paní doktorky Horákovej, je zapotreby nekompromisně všechny kmenové žíly dat pryč, jinak si do budoucna zaděláváme na problémy (vznik dalších křečových žil, mozkové a srdeční příhody atd..). Nevíme komu věřit. Operaci kterou provádí Dr. Horáková je pri bolestivá a dlouhá, ale mám pocit, že ji jde o zdraví pacienta. Operace všude jinde jsou možná levnější a nebolí nebo bolí méně, ale návratnost, jak jsem se všude možně dočetla, je veliká a pacienti to potvrzují. Máte tedy někdo zkušenost s odstraněním těchto žil u Dr. Horákové a jak vaše nohy vypadají po pár letech? Nebo nevíte o někom, kdo by mne podal nějaké reference? Děkuji.
Odpovědět
Opravdu? Na fóru s tématem stavby?
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel ti na otázku neodpovím, ale ráda bych se dozvěděla něco víc. Taková operace mě čeká koncem roku.
Odpovědět
@vlnkax opravdu davam to sem :-) nakolko nazov tejto sekce je "Volne diskuse" dekuji za pochopeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkušenost s tímto zákrokem nemám, ale informovala bych se především na případné možné následky. Čistě teoreticky přemýšlím, jak je to pak s cévním zásobením DK. Například pokud v budoucnu hrozí ICHDK. Asi bych navštívila několik cévních ambulancí a vyslechla si nezávislé názory. Obecně se křečové žíly rády vrací, spousta lidí byla na několika reoperacích a přesto je problémy po několika letech potkaly znovu. Vznik mozkové a srdeční příhody může způsobit zúžení, nebo i embolie.. Fakt by mě spíše trápila otázka, jak je to pak v případě, kdy nemocného postihne zmíněná ICHDK.
Odpovědět
Možná je to tím že jsem chlap, možná že tím že bych vyžadoval více podnětnou a odbornou diskuzi. Za dobu 1,5 měsíce jsem zjistil, že toto fórum funguje jako pokec pro ženský a náplní je vesměs jenom bahno. Většina příspěvků je položena několikrát dokola, stačilo by jen pohledat. Další často kladenou otázkou je za kolik je možné postavit malý domek, za kolik lze udělat střechu, za kolik .... Nelze zapomenout na příspěvky, ve kterých tazatelé očekávají schválení jimi vymyšlených půdorysů. Pokud by si tazatelé prošli starší příspěvky, věděli by čeho se mají vyvarovat. Někteří by to měli předem nechat na odbornících. Co se týče odborných rad se zde člověk nedočká. Odborně zaměřený člověka tu nebude mít chuť ztrácet čas. Já sám jsem očekával, že zdejší fórum je zaměřeno na problematiku spojenou se stavbou, bydlením a jejich problematikou. Tohle je na mě moc a na tomhle fóru končím.
Odpovědět
@rad5 je to o tom, že skuteční odborníci nedávají rady zadarmo někde na fóru, co jsi čekal? Zde je to jen o lidech, kteří řeší podobné problémy a ti více zkušení dobrovolně radí těm ostatním. Ano, má to své klady i zápory, se kterými se u takových rad musí počítat.
Odpovědět
@jizvo Čekal jsem, že jako na jiných fórech např. TBZ info, svépomocí, apod budou příspěvky s více vypovídající hodnotou. Patent na rozum jsem nesežral, ale přesto jsem se snažil zadarmo poradit. Zde na fóru jsem si všiml, že pár lidí ze stavebnictví nebo architektury také je. Na jiných webech zdarma též poradí. Nebudu to dále hodnotit. Právě teď zaplňuju fórum příspěvkem, který je také mimo. Každý ať si čte co se mu líbí, mě to zde nesplnilo očekávání.
Odpovědět
Doporučuji tento zákrok provést někým renomovaným. Třeba RD Rýmařov
Odpovědět
Profilova fotka
@rad5 měj se a pozdravuj :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?