Buštěhrad - výstavba dvojdomů/ trojdomů

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s jednáním společností Oir domy nebo společností IB corp (projekt Arosa premier)? Obě společnosti staví v Buštěhradě dvojdomky/trojdomky, tak se chci zeptat pouze na Vaší zkušenost klady a zápory s těmito developery. Co jsem se poptával, tak jsem slyšel spousty kladných recenzí na Oir domy z pohledu výstavby a super jednání atd. a naopak když jsem se ptal osoby na IB corp, tak prý dokud se jedná s makléřem, tak super ale samotná komunikace s IB corpem hrůza a arogance.... ale jejich projekt se mi líbí více🙂 ale to je možná pouze na oko. Děkuji za jakýkoliv názor. Díky
Odpovědět
Dobry den, zjistil jste podrobnejsi informace o obou projektech? Taky me to zajima
Odpovědět
Profilova fotka
S Oir domy jsme se byli podívat na jejich výstavbu a řešili jsem pár technických dotazů. Komunikace byla vcelku rychlá a v pořádku, domy nevypadaly zle, nakonec jsme ale vybrali úplně v jiné lokalitě.
Odpovědět
@esponjaroja ano zjistil, v případě potřeby mi napište do zpráv co by jste potřeboval vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
@siluk Dobrý den,, mohl byste se prosím podělit o své dojmy s developerem IB..?? My jsme naopak meli spatnou komunikaci s Oir domy. Dekuji za zpravu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
OIR nám stavěli dům podle našeho projektu. Vše od prvního “kopnutí” do kolaudace trvalo necelý rok. Od srpna 2021 bydlíme ve svém a jsme moc spokojení. Jakýkoliv další řemeslník, který přijde dělat podlahu, truhlařinu, kuchyňské studio atd.. všichni chválí jak je vše perfektně zhotoveno! V dnešní době je opravdu vzácný osobní a profesionální přístup jako má firma OIR domy. Rozhodně doporučujeme!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Jdete se zeptat do te lokality a uvidite jaky developer je privetivejsi a slusnejsi. Na IB corp jsem slysela same negativa az jsem se divila a to jsem se ptala ve trech domech. lide od Oir domu byli spokojeny a hlavne pan a pani Simsovi pry co slibi to splni. A kdyz mne lide ukazovali provedeni bytu to je neporovnatelny rozdil. Tak jsem se rozhodla pro Oir domy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?