Byli jste po nastěhování do nového domu rozčarováni?

Profilova fotka
Stalo se vám to, že po nastěhování do nového domu jste byli, z jakýchkoli důvodů, rozčarováni? Mně se to bohužel stalo, je to asi tím, že jsme se nastěhovali ještě do ne úplně zařízeného domu ( bez kolaudace ) a nyní řešíme problémy s nedodělanou kanalizací - na tom nese vinu obec, potýkáme se se smradlavou vodou ze studny, a protože v té vesnici se příliš nestaví, nejsou moc žádní známí ( starousedlíci příliš o náplavy nestojí). Asi to bude nejvíc ta ztráta kamarádů a známých. Jsme tam rok a zjišťuju, že od jedněch problémů jsme utekli a další vyvstali. Třeba je to i tím, že mi není již 20.
Odpovědět
@peff my jsme rozčarováni naštěstí pozitivně, to je škoda, že to máš obráceně. Taky máme zatím dům bez kolaudace, vevnitř nám chybí vestavěné skříně, botník, nemáme dodělané jedno wc, místo světel zatím žárovky, o venkovních úpravách ani nemluvím, ale jsme spokojení. U nás proběhla změna jen v typu bydlení, vše ostatní naštěstí zůstalo. Přeju, ať se to zlepší a věř, že bude líp ;-) Jak daleko máte kamarády a známé?
Odpovědět
Profilova fotka
No vzhledem k tomu, že už jsem se za můj život 3x stěhovala, tak vždycky nechám někde kamarády, ale neni to daleko, návštěvy jezdí hodně- 3 děti, kamarádka z další vesnice, rodiče mám 5 km odtud. Bude to spíš asi tím, že je mi 47 a manželovi ještě o 11 víc a to si už člověk hůř zvyká a toleruje nedostatky. Věřím, že bude líp, jsem v podstatě optimista a lidi ze mě spíš energii vždy čerpali, proto se teď nedovedu pochopit.
Odpovědět
@peff tak to je dobře, že nejste nijak daleko od "svých" lidí a ostatní se zlepší, uvidíš :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?