Ceresit tablety, pohlcovač vlhkosti. Máte zkušenosti?

ANO či NE?Máte někdo zkušenosti jestli se to vyplatí?A hlavně jestli to funguje.Díky ;-)
Odpovědět
@martinaluk Ahojky, my sme tie tablety mali, boli sme s nimi spokojni kedze nam tahali vodu z miestnosti. Samozrejme nemozes cakat velke zazraky ak mas velky plesen v miestnosti. Ja som ich kupila taktiez mame domov a tiez su spokojni taha to dost vela vody :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahoj, nám se ted dost rosí rohy v koupelně,myslíte,že mi Ceresit na toto můž pomoci?Plísně zatím nemáme,ale raději se ptám.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Pohlcovač vlhkosti i náhradní náplně zařazuje LIDL do stálé nabídky v březnu 2014. Dosud jej prodával jen 2x/rok v akcích. Tento "lidlácký" pohlcovač je nejlevnější : 1 kg cca 65 Kč, 2 náplně cca 130 Kč, s plastovou krabicí 170 Kč (tu si necháte a kupujete pak jen náplně). Nejvíc a nejrychleji pohlcuje vlhkost i pachy. Máme zkušenosti s mnoha jinými pohlcovači, všechny jsou předražené a na nic :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ipsace děkuji za tip,,,, pořídím do koupelny a patra,,, ještě jsem spokojena s pohlčovacem od tesca....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ahojky, nám už to nezabralo, protože jsme to měli asi plesnivý moc, nebo nevim. Něchtěli jsme nic podřezávat, ani jsme na to neměli peníze, tak jsme hledali jiný možnosti.Jakože fakt jsme toho vyzkoušeli dost. savo ok, ale dočasně a navíc se mi to nelíbí kvůli dětem. Kdybyste to taky potřebovali řešit nějak víc, tak nám pomohla tadytahle krabička - www.osmodry.cz, je to dobrý protože to nedělá žádnej hluk, nemusíš se o to starat... jakože lepší než nějaký stavební zásahy a tak...takže můžu doporučit, hodně štěstí s tim...
Odpovědět
ahoj, záleží na tom, jestli chcete pohlcovač do hotových prostor nebo třeba na stavbu a vysušení starého domku. Když jsme potřebovali velmi rychle vytáhnout vlhkost ze zdí a nově udělaných podla, půjčili jsme si na to zařízení ze stavebnin - nějaký vysozšeč, teď máme v pokoji ceresit a super ( tabletky zázryky neudělají, ale vody to tahá dost).... a plíseň či vlhkost nikde žádná.
Odpovědět
U nás byl k ničemu, musela jsem si půjčit odvlhčovač. :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
To bohužel není pravda. Odvlhčovače W5 nejsou ve stálé nabídce. Nebo možná už to není pravda. Bohužel. :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Asi je to lepší než nic, ale žádná záchrana před vlhkostí to taky není.
Odpovědět
Profilova fotka
@aopickaa prosim jaka je cena toho osmo? Ty stranky me dost odrazuji, ze tam nemaji cenu.
Odpovědět
@aopickaa A můžu poprosit o cenu osmodry ? Moc děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?