Čím čístíte nerez?

Poradíte něco osvědčeného? Díky
Odpovědět
nejlepší zkušenost mám s "imagin na nerez" je to pro gastro provozy, špatně se to shání, většinou je to podmíněný odběrem několika balení, ale je to super....očistím špínu a tímhle se to poštříká a papírovou utěrkou vyleští a je to jako nové. Jinak pak existuje digič a digen, dá se s tím vyleštit, ale je to "pracnější" :-)
Odpovědět
Mamina má na nerez varnou desku Cleamen 220 a je to super! připadne mě to jako tekutý gel v rozprašovači a parádně se s tím odmaštuje varná deska! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mně teda stačí "obyčejný" Cif nerez, vyčistila jsem s ním zatím všechno - příbory, hrnce i nerez spotřebiče. U hrnců se mi časem na dně začaly dělat takové barevné mapy, stačí tam ten Cif nastříkat, chvilku nechat a je to pryč, to samé u příborů, třeba lžička zašlá od čaje apod. Nerez varnou desku teda nemám, ale digestoř zastříkanou od mastnoty to v pohodě vyčistí. I když záleží asi i na kvalitě toho nerezu, není nerez jako nerez :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokaď se jedná o čištění nerezových spotřebičů, tak já utřu a použiju úplně obyčejnou okenu. A leskne se to jako nové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja požívam vodu s octom, aj na nerezový riad. Viac octu ako vody. Potom jednoducho utrieť aj vyleštiť papierovou utierkou. Bude sa krásne lesknúť. :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeste je nejlepsi po pouziti a vylesteni nanest malicko oleje a rozetrit ;-)
Odpovědět
Taky jsem nedavno vyzkoušela octovou vodu a nestačila jsem se divit, jak málo stačí. Lepší než Cif, který dělá občas šmouhy.
Odpovědět
Profilova fotka
já používám octovou vodu, nebo fixinelu tak je taky dobra, a ted je jakysi novy sprej na nerezove plochy taky dobry akorat se nafika a mosi polestit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?