Impregnace na látkovou sedací soupravu. Máte zkušenost?

Vzdravím Všechny, kteří nakouoknou ... Před čtyřmi lety jsme si do nového bytu pořídili novou sedačku. Byla z ekokůže a teď už vím, jakou jsme udělali chybu. Teď jsme nechali sedačku přečalounit látkou ... vypada parádně, jsme moc spokojení! A teď to podstatné ... nevíte někdo i impregnaci na látkové sedačky ... brání ušpinění, vsáknutí tekutiny do látky, ... máte někdo s něčím podobnám zkušenost? Máme malého syna, tak bohužel nejaká nehoda hrozí, i když není u nás zvykem v obýváku jíst ... teda návštěvám to nezakazuju :-D Objevila jsem na netu firmu, která tuto impregnaci provádí, ale cena byla dost nehorázná, asi 1500,- za jeden sedák sedačky ... my jich máme 5 :-p Díky za rady a nápady :-)
Odpovědět
@bazalka s tim bohužel nemám zkušenost, ale spíš mě zaujalo, že jste starou sedačku nechali přečalounit, vyplatí se to? My máme taky ekokůži a po 5 letech (z toho 2,5 s malým dítětem) je spíš pro ostudu. Samý flek, samá mapa, prostě hnus. díky
Odpovědět
Tak my meli stejny problem ... po ctyrech letech, z toho 3 s prckem ... ta kuze byla jak naprogramovana, zacala se rozpadat desnym fofrem a skoro na vsech mstech, i na polstarich Chteli jsme koupit novou, ale nenasli jsme zadnou, co by se nam libila hlavne odpovidala rozmery ... a kdyz uz jo, tak byla nehorazne draha. Tak jsem jako zachrannou variantu kontaktovali clounika a on rekl, ze za 10tis nam precalouni nasi sedacku ... byla potreba jen nova latka, sedaky a pera jsou v poho. A jsme moc moc spokojeni ... snad zas nejaky cas vydrzi :-). Ale co vim z okoli, mame to precalouneni za usper nizkou cenu :-) ... a ofiko s dokladem a zarukou a odvozem i dovozem. A superkratka dodaci doba ... 4 dny :-)
Odpovědět
Flekatou a mapovato jsme tu kuzi ale nemeli, jen se nam zacala vytahovat a olupovat ... uplne v carech :-(
Odpovědět
A ted jsem se divala k tobe do alba ... mas tam barvu sedacky jako jsme meli my, jasně červenou :-) A taky mame stejne obklady v koupelce ... ty cervene :-)
Odpovědět
Opravdu nikdo nevite o impregnaci se calounenou sedacku? Diky za kazde info :-)
Odpovědět
koupila bych něco v obuvi - univerzálního, na všechny materiály.
Odpovědět
@bazalka ještě mě napadlo, že písnu tetě, šije ve firmě sedačky, tak by třeba něco poradila
Odpovědět
@maskacka to me taky napadlo, ale chtela bych spis vedet, jestli to ma nekdo vyzkousene ;-) @breberka no to by bylo super :-)
Odpovědět
@bazalka tak tě bohužel nepotěšim, u tety se nic takovýho nedělá a ani o ničem neví, tak třeba nějaký prodějci poradí, zkus rozeslat mejly našla jsem tohle, třeba ti to pomůže http://www.obchod.kozenesoupravy.cz/i... http://www.jhuklid.cz/ochrana-kobercu
Odpovědět
@breberka Diky za napady ... uz jsem do jedne firmy psala, tak jsem zvedava na odpoved :-) ... pak dam vedet
Odpovědět
@bazalka já právě chci do baráku sedačku z pravé kůže, tak doufám, že budeme spokojený, a to nejen kvůli údržbě, tak kvůli pohodlnosti, jinak mě šmejkne, protože cena je vysoká
Odpovědět
Tak uz mam odpoved z obou firem :-) V jedne mi rekli, ze neimpregnovat a radej pravidelne cistit a v druhe, ze impregnace pouzivaji na jejich sedacky (kozenesoupravy) Tak diky moc!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Napoleon - potahová látka, která odpuzuje tekutiny, není nasákavá. Pokud je znečištěna - čistí se jen vlažnou vodou, sedačku máme 2 roky a naprostá spokojenost. A to s námi bydlí pejsek a na návštěvu denně zajdou čtyřnohé kočky..... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?