Jak a kde zařídit parkovací stání, když není u bytového domu parkování zajištěno?

Zdravím, prosím o radu. Budeme se stěhovat, ale bohužel u bytového domu není k dispozici parkování, jelikož je dům postaven u hlavní silnice a sice má 2 místa na parkování u domu, ale jen pro případ vyložení zboží do obchodu a když je volné tak i např k vyložení nákupu atd a pak se musí odjet. Neplacené parkoviště je o kousek dál, ale většinou plné. Zájímá mě tedy, zda se dá nějak zařídit na úřadě vhodné parkovací místo, můžu si pak i vybrat kde, nebo jak to funguje, co je k tomu třeba a jak postupovat? Máme velké auto a podle mě je to třeba, čekáme druhé dítko a představa že někde budu hodinu hledat parkovací místo kam se třeba ani s naším velkým autem nevejdu mě nenechá spát. Díky všem kdo poradí.
Odpovědět
A to ste pred vyberom podnajmu / kupy bytu nevedeli o tom, ze tam nie je parkovisko, alebo je problem s parkovanim? Mozno su niektore mesta, ktore umoznuju za rocny poplatok si parkovacie statie prenajat. Odporucam sa obratit na mestskyurad. Dalsia moznost, ak je to novostavba a ma podzemne parkovisko, tak si jedno od developera zakupit ;)
Odpovědět
@deto_oesya bylo nám řečeno, ža parkoviště je k dispozici a je to pravda, je ,ale nepatří k domu,, je dál a bývá někdy dost plné , jde mi o to zda je možné si od města koupit parkovací stání i jinde u jiného domu kde je rezervováno 6 parkovacích míst pro restauraci a dalších 5 tam je ještě neoznačených ,vůbec netuším jak to chodí. Zavolám si na ten úřad a zeptám se. Díky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?