Jak nejlépe zabezpečit stavbu před zloději?

Zdravím, hledal jsem diskusi na toto téma, ale nenasel, tak pokud uz existuje, omlouvám se. Protože se chystáme stavět na jaře a pozemek je v odlehlejší části obce, zabývám se myšlenkou, jak stavbu zabezpečit. Bojím se, že svou polohou se stane lákavým lupem pro nenechavé ruky. Jak nejlépe zabezpečit stavbu, jak jste to řešili vy a co Vám ukradli? Díky za odpovědi.
Odpovědět
nic cenného tam především nenechávej!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
@sarka49 JJ, to vím, ale i tak tam bude spousta materiálu, tak mám z toho obavy...
Odpovědět
nekupovali jsme materiál dopředu a vše, co šlo uložit do buńky, jsme skládali tam. Buňka byla pod alarmem a pojištěná proti krádeži.
Odpovědět
taky máme dilema jak uchránit materiál před nenechavci, ale myslím, že dnes něco uhlídat je téměř nemožné, co vím jistě, pokud je něco ukradeno a pozemek neoplocen , policie se tím nezabývá a bere to jako přestupek, že nám tam někdo vleze,a pojištovna většinou nic neproplatí při zcizení,nebyla totiž překonána překážka , takže oplocení, to už se bere jako trestný čin při překročení přes něj a je možné to i pojistit proti krádeži. pak se ale vyplatí mít fotodokumentaci,,co tam máme, když zloděj bude chtít odveze celou boudu se vším co tam je.. .. takže jedině snad sousedi , oplocení a za ním psi,,, jinak nevím jak to uchránit. já se domluvil doma, že dáme alespon lesnické pletivo.. at to aspon má znak bezpečí...už je objednané .. a několik let poslouží než se vybuduje to co budeme chtít.,.
Odpovědět
@marwen67 a nad pletivo ostnatý drát :-D :-D
Odpovědět
@sarka49 jjj a pustit do nej 230 V
Odpovědět
@marwen67 to ale není pravda. vím z vlastní zkušenosti. pozemek nemusí být oplocen, aby vznikl trestný čin.
Odpovědět
@laterna ano máš pravdu ... je otázka na kolik se ale tímto zabývá policie.. když je vše volně otevřené..
Odpovědět
@marwen67 sousedi, nesousedi... Kdo chce, ukradne všechno. Sousedům ukradli připravenej komín! na další den a jinejm zas za bílého dne okapy .. Je podezření, že o tom samozřejmě dopředu někdo ví, že to tam je- a to bývaj většinou jen samotní stavaři, zedníci..atd.. Ale co se komu dokáže
Odpovědět
Profilova fotka
my máme alarm na pohyb
Odpovědět
pojisteni rozestavene stavby. Pojistuje se i neoplocene pozemky, jen je pak plneni mensi protoze jak uz psali jini nebyla prekonanan prekazka. Ja mel stavebni bunku a v pripade odcizeni (prekonani zamku) se vyplaci az do vyse 50tis. tusim. Seznam jsem neresil, proste se udela vypis co chybi. Mel jsem ale stesti a nic jsem z toho nevyuzil.
Odpovědět
Někde jsem četl, že není špatné koupit fotopast.
Odpovědět
Článek se načítá
takže lesnické pletivo dorazilo , ted jen aplikovat-.. ale jak vidím tu bílou pokrývku... vubec se mi tam nechce...D::D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
tak mi máme hodně velký pozemek takže oplocení nebylo v uvahu,navíc pletivo dnes neni pro zloděje překážka,pokud je pak stavba už zavřená okny,dveře,tak potom už je pojistka v pohodě ale platila i na otevřenou neoplocenou stavbu a dál což budem dělat ted do domu zabezpečovací kamerový systém na GMS
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?