Jak se zbavit malinkých červených broučku?

Prestehoval jsem se do RD a trapi me mali cerveni broucci podobni pavouckum. Meri sotva jeden milimetr, mozna pul milimetru, pohybuji se rychle a kdyz je rozmacknu udelaji cervenou skvrnu jako od krve. Pohybuji se kolem oken, na parapetdch, po omitce, po zahradnim nabytku, dlazbe. Podle popisu to je mozna sametka ruda, ale jisty si nejsem. Vi prosim nekdo jak se ji zbavit? Kdyz neco postrikam biolitem, zahubi je to, ald za par hodin jsou tam znovu. Jsem z toho opravdu otraveny, chci si venku posedet aniz by jich po me deset lezlo, chci otevrit okno a nebat se ze se mi nastehuji i dovnitr. JSem zoufsly. Diky za tipy jak se jich zbavit.
Odpovědět
To jsou vši, na to se nepoužívá Biolit, ale šampón. :-) V dnešní době musí být hygiena dostatečná ,,Losoune,, teprve potom se broučků zbavíš. Nechápu, že se v tomto století někteří jedinci stávají nositelem této havěti.
Odpovědět
http://zahrada.bydleniprokazdeho.cz/z....
Odpovědět
@mrcin ta vypadá asi trochu jinak a určitě neleze po fasadě a nečíha na tebe :-D :-D :-D
Odpovědět
@mrcin Jasne, vsi :D Jako recese je tvuj prispevek "povedeny", pokud jsi ho nedej boze myslel vazne, pak mas inteligenci nekde na urovni te tve slavne vsi lezouci po fasade.
Odpovědět
@zeedee diky, to jsem cetl. Myslim, ze muj problem neni sametka podzimni, protoze neni podzim a ten muj broucek podle vseho nekouse. Zkusim ten kothrine.
Odpovědět
@losoun Tak přidej foto.....nebo si je na sobě chvíli nech a uvidíš jestli budou kousat.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my je taky mame :-(
Odpovědět
My taky.
Odpovědět
A zkousely jste se jich zbavit nebo jste si na ne zvykly a nevadi vam?
Odpovědět
Jste neviděli vši ve vlasech?
Odpovědět
@losoun někdo si na ně i zvykne :-)
Odpovědět
Ves vypada jinak a netravi cas zbesilym behanim sem a tam po fasade nebo zahradnim nabytku. Tsk uz prosim prestante zbytecnymi offtopic prispevky narusovat tuto diskusi.
Odpovědět
Článek se načítá
@losoun Přesně tak, ona neběhá, ona skáče ve vlasovém porostu hostitele a tím ho přivádí k šílenství. Chápu Vaší touhu zbavit se těchto potvůrek, oni bývají červení když jsou nasátí. ( http://www.spektrumzdravi.cz/academy/vsi )
Odpovědět
Nech se lecit, magore.
Odpovědět
@losoun to je první příznak šílenství. Doporučuji ihned zakoupit šampón a hřeben na vyčesávání a zbavit se těch deseti potvůrek. Množí se geometrickou řadou.
Odpovědět
Zatím jich tu vidím jen pár, tak je nechám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?