Jak skladovat sáčky a igelitky?

Profilova fotka
Použité, ale čisté mikrotenové sáčky a igelitky nevyhazuji. Léta si marně lámu hlavu, jak je doma uschovávat. Vím, že existuje plastový zásobník z IKEA. Máte doma něco jiného? Kde schováváte sáčky a igelitky?
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, kuchyni máme fakt velikou, tudíž místa je dost - tak mám igelitky i sáčky naskládané v jednom hlubokém šupleti. Jak je "točím", občas jich je míň, občas víc...když už je jich moc, tak část vyhodím do plastu, ale to jsem udělala naposled tak před dvěma lety.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám ten zásobník z Ikei.. je na nalepení nebo nasroubování.. ale dokuchyne jsem sroubovat nechtela tak jsem nalepila a zachvilku to bylo na podlaze.. ale používám ho přesto docela dost.. zase je v tom pořadek i když ty silnější igelitky není dobré do toho dávat špatně se s tím pak manipuluje.. takže používám pouze na ty slabší...
Odpovědět
Profilova fotka
dobrá otázka :) my jich máme taky strašně moc a zrovna řeším, že až pojedu do ikei tak si ho tam koupím
Odpovědět
Profilova fotka
spousta tašek a sáčků se dělá z rozložitelného materiálu. A ty se po několika týdnech rozpadnou :-)
Odpovědět
My je také nevyhazujeme a schováváme je v kuchyni v šuplíku. Vždycky se na něco hodí a přide mi škoda je vyhazovat, když jsou ještě použitelné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@socina Mám haaaafo tašek z Tesca, co se měly rozpadnout a furt drží... myslím, že jsou rozložitelné, ale rozhodně za moc dlouho. Normální igelitka by v přírodě vydržela asi tisíc let, tak ten interval zkracujou :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
naše maminka si dávala tyhle šustivé tašky do skříně. A když si je pak chtěla vynadat tak jsem vyndala jen prach :-D
Odpovědět
mám pod pracovní deskou linky košík na celou hloubku linky, který jde vidět jenom zepředu, a je celý napráskaný sáčky a taškami. Dřív jsme to měli nacpané v poličce ve skříňce pod linkou a při každém otevření se to rvalo ven. Takhle tomu nemám co vytknout, levou rukou vytáhnu a po celé délce vidím, kde je nějaká konkrétní velikost, co zrovna potřebuju, tak po ní hrábnu pravou rukou a hotovo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?