Jak vyhnat z bytu smrad z koček?

Ahoj, dostali jsme od města byt, ale paní, co tam před námi byla, tam chovala kočky na kšeft, my jsme ale alergici. Budeme měnit podlahy, dole na zdech jsou fleky od kočičiců a od moči.. fuj, je to hnus. My jsme tam byli 10min. a nemůžeme dýchat více jak po 12 hodinách venku. Máte nápad, jak to dostat z toho bytu pryč? Musí se třeba ty zdi oškrabat? nebo celý nastříkat savem, a hodně větrat? nevím, jestli ten byt vzít, musíme se rychle rozhodnout. K odprodeji sice nebude, ale polepšíme si.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli jsou stěny od moči, myslím, že se bude muset aspoň v té dolní části odsekat i omítka. Seškrábání malby a případné použití Sava všude je asi úplná nutnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Trošku pomůže i vařit hřebíček ve vodě, nechat uvolnit ty silice:) Ale jinak opravdu nezbyde než osekat:(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj poradí mi někdo, když nám před vchodové dveře rodinného domku vnoci chodí kočka/kočky a dělají tam potřebu na rohožku (i když ji oddělám, tak na kachličky), jak se jich zbavit, aby už tam nechodily? Existuje nějaký prostředek?
Odpovědět
Profilova fotka
misaskul - to dělají většinou kocouři, kteří si značkují teritorium, ale dělají to převážně tam, kde je nějaká další kočka (nekastrovaná).. Nemáte doma nějakou? Jinak existuje takový smradlavý sprej proti kočkám, ale ten zabírá tak sporadicky...Myslím, že ve zverimexech by ho mohli mít...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahojky, já na veškerý zápach používám deodorizer Q4, opravdu pach zlikviduje, ne že ho jen na chvíly zamaskuje. A krásně provoní byt. Zkuste kouknout na www.q4pets.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky zkuste přípravek od SUBIO EKO likvidátor kočičích zápachů, je super ;-)
Odpovědět
Já už toho vyzkoušela hodně, ale to omhle jsem jsem ještě neslyšela. Kolik to stojí a kde to najdu prosím?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?