Jaké jsou vaše rodinné příjmy a jak vycházíte?

Ahoj mám otázku na všechny co se jim bude chtít odpovědět:Jaké jsou vaše rodinné příjmy a jak vycházíte??? Tuhle otázku pokládám proto že jsem poslední měsíce zklamaná,že nejsme schopni ušetřit ani korunu a spíš žijeme od výplaty k výplatě :-| Jsme čtyřčlenná rodina a náš měs. celkový příjem je 23 000,- pokud někdo odpoví díky :-)
Odpovědět
Ahoj, tak náš měsíční příjem je 29 - 35tis Kč, ale je ptavda, že sme na to dva a občas bydlíme ještě u mojich rodičů a výdaje tím pádem nejsou skoro žádné. V této době začínáme splácet leasing a hypotéku - takže mínus asi 11tis. Budeme rekonstuovat, takže určitě nic neušetříme.. Snažím se nekupovat žádné blbosti.. tak jak dřív, dívám se dost na ceny potravin, ale neomezujeme se. Ale letošní léto se musíme jen omezit s letními akcemi, ale čundrování po republice si neodpustíme.
Odpovědět
Profilova fotka
prijmy nevim, muj je jasnej, to mam 7600,ale manzeluv fatk netusim. Myslim,ze muzes byt rada,ze s temi penezi vyjdes. Na co chces nasetrit???
Odpovědět
Zuzu - ono záleží kde bydlíte, jaké máte jiné dluhy (hypo, leasing,...), zda např. využíváte hodně auto a hlavně jaký máte životní styl. Naši s mnohem menším příjmem dokázali uživit sebe, sestru na intru a mě přispívat na VŠ ;-) (ale bydlí na vesnici, auto (ehm, auto...35 let straou Škodovku :) vytahují 2x za měsíc a jedou s ním kousek, dluhy nemají, nikam nechodí (restaurace, kino, výlety, dovolená,...) ;-)
Odpovědět
Presne jak pise Blanka...zalezi na milionu veci! Umim si predstavit, ze nekdo s takovyma prijmama vyjde :-) ...ale treba v Praze horko tezko :-(
Odpovědět
Profilova fotka
naprosty souhlas s blankou a julii... hazet tady cisla je naprosto o nicem...preci naprosto zalezi na tom, JAKE ty vydaje kazdy ma...ne? vydaje ve vetsich mestech jsou vetsi (mhd,bydleni...) a na vesnici to asi bude mene,ne? jak pisi holky vyse, zalezi take, jake mate dluhy, vydaje s autem, telefonama...atd....to ma kazdej jinak prece a tak se neda rict nebo se divit, ze se 23tisicema jedna ctyrclena rodina vyjde a druha ne....to je neobjektivni si myslim... my jsme napr s manzou jeste zatim sami...ale od cervence budem platit hypo....ja studuju, sem tam si neco privydelavam, manza pracuje...zijem v praze. z dob, kdy jsme museli hooooodne setrit mame vyzkouseny, ze dokazeme vyjit s 10tis mesicne...ale to byl extrem...ted jsme v prumeru na 20-22tisicich...(coz je plus minus manzuv plat a to co vydelam ja na vic se setri - ale je jasne, ze s tou hypotekou budem muset vyjit zase s mensim obnosem penez mesicne)... my napr. hodne jezdime autem,mame rodiny mimo prahu...pak mame oba dost velkou rodinu, hodne sourozencu,takze narozenin a svatku a financnich vydaju timhle smerem mame napr. take dost...ale jde o to, urcit si strop, za ktery se nemuze, at se deje, co se deje....nevim...asi tak....
Odpovědět
Ahojky díky za odpovědi. My platíme inkaso 4000,- a 4500,- máme úvěr,jinak dvě děti,jsme bez přídavků a taky si jednou za měs. zajdem do společnosti. Opravujem domeček,tak peníze jsou potřeba pořád,bydlímem,ale chtěla bych bydlet líp :-) proto jsme se ptala. Je asi rozdíl bydlet v Praze a někde na vesnici,ale taky v Praze jsou jiné příjmy že....my bydlíme na vesnici v baráčku a myslím že budem opravovat a upravovat a zdokonalovat celej život,domeček je dírado které se pořád strkaj penízky :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My jenom hypoteku mame 18... plus splacime auto... takze je to presne o tom, co platis - pak tomu ty prijmy musi nejak odpovidat... my teda neusetrime nic :) Takze jsme na tom stejne jako vy :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?