Jaké montérky?

Zdravím, plánuji si koupit své první montérky a při procházení obchodu jsem narazil na zajímavý problém. Tak na příklad u obchodů profi-odevy.cz a manutan.cz. V prvním obchodě stojí kalhoty průměrně kolem 3000,- za to v druhém kolem 400,-. Chápu, že mezi nimi budou asi kvalitativní rozdíly ať už v materiálu, či odolnosti, ale mě zajímá co se mě, na domácí využití vyplatí víc. Nebo stojí za to investovat víc, když pak montérky vydrží o dost víc? Díky za odpovědi :-)
Odpovědět
Já budu nakupovat v Canisu (mají i e-shop), ceny super, kvalita dobrá, nakupuju tam různé věci už několik let. Zajímavé je, že některé kusy, které prodává Canis má třeba Brudra o dost dražší.
Odpovědět
Jestli se musíš ptát na netu jaké si máš koupit montérky? Tak si je radši ani nekupuj....Zachvíli se lidé budou ptát jak si utřít prdel.... :-) :-) :-)
Odpovědět
já bych chtěl s krtečkem :-)))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Manžel už vyzkoušel hodně montérek a vyhovujou mu CXS (levnější), ideálně ale od Strausse (dražší)
Odpovědět
Monterky - Engelbert Strauss Boty - Heckel
Odpovědět
Manželovi kupují v Lidlu, není profík, když už jsou hodně kritický vyhodím. Před tím jsem kupovala drahé, ty ale vydržely stejně a mě to trhalo peněženku.
Odpovědět
Na truhlarinu a cistou praci mam Snickers a na spinavou praci na zahrade, betonovani atd. kupuju v Lidlu asi za tri stovky a vydrzi stejne jak znackove Cerva apod.
Odpovědět
„Tady mě máte!“ volá krtek. Právě vylezl ze své hromádky. „Těch pokladů, co jsem našel v zemi. Kličku, hřebík, knoflík i zrcátko. Ale kam je dám? A co to tu visí na šnůře? Kalhotky s kapsami. Ty jsou hezké! A co by se všechno do kapes vešlo! Myško, milá myško, nevíš, kde bych také kalhotky dostal?“ „Nevím,“ řekla myška, „ale možná by ti poradily tamhle ty modré kytičky.“ „Ty moje modrá kytičko, pověz mi, kde bych dostal takové hezké kalhotky?“ „Povím, to víš, že povím. Jmenuji se len...
Odpovědět
Montérky jsem nikdy nekupoval, a ani jsem netušil, že mají tak velký cenový rozptyl. V práci jsem vyfasoval tyhle: https://www.markostyle.eu/kalhoty-s-l... Chtěl jsem s laclem, protože jinak mi táhne na záda. Na zahradu i do lesa jsou ůplně v pohodě, v baráku na práci nosím vyřazené kraťasy a trika
Odpovědět
Nosim po zahrade, monterky co fasujem v praci od CXS a v pohode a celkem vydrzi.
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.engelbert-strauss.cz Sice dražší ale opravdu vydrží.... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Manžel má taky hodně věcí z firmy www.engelbert-strauss.cz a fakt vidím, že je to kvalitní. Montérky pořád drží a drží, i když je peru pořád. Mají tam i dobrý pevný boty, se zpevněnou, ocelovou špičkou. A pro ženský taky spoustu funkčního oblečení. Za mě dobrý. A taky jsou dobrý ty CXS - ty měl v posledním zaměstnání a taky dobrý, kvalitní oblečení, za přijatelnou cenu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Mam monterky od značky strauss asi pol roka a po častom praní mi strašne zmäkli a už nie sú také odolne viete mi s tým niekto poradiť ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@jozef1235 však to je dobře že změkli nebo ne ? Já mam vše od strausu a maximání spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?