Kadibudka :-) Kolik z vás ji má na stavbě?

Profilova fotka
Kolik z Vás jí má na stavbě??? :o)
Odpovědět
Profilova fotka
my ne - bydleli jsme 10 km od stavby. ale musím říct, že ani nikdy nebylo třeba odjet .. na malou ven, jinak na oběd jsme jezdili domů takže i na toaletu .. byli jsme líní jí stavět ..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Přitel ji právě staví a já říkám, že je to zbytečné, tak mne zajímají názory....:) Já osobně mám kadibudkofobii :-D
Odpovědět
@saddova Tak my jí měli a dokonce byla hojně využívána. A právě proto ne mnou, já jsem cimprlich :-D . Snažila jsem se jen o údržbu........oblepit plakátama, likvidovat pavučiny a vosí hnízda.
Odpovědět
My jsme měli a stále máme - momentálně ji hledáme nového majitele :-D Využívaná byla, i mnou, když už to jinak nešlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
aaaaa, já se jich bojím i když je vyráběna s láskou :)
Odpovědět
nebudte takovy cimplich, kdyz si priroda zada sve, tak nez stahovat kalhoty pred zraky sousedu... 8-) My ji mame a vyuzivame :-) Kdyz se tam sem tam nasype vapno, tak to zase takova pohroma neni...
Odpovědět
Profilova fotka
se lehko rekne, ale ja k nim od malicka mam odpor..:-)), no coz at na ni chodi kdo chce, ja se ji budu vyhybt obloukem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my stavíme cca půl kilometru od bytu, takže když se nebude dát jinak, tak si zajedu domů:D A stejně si myslím, že chlapi budou spíš chodit někam za roh. Asi je to praktické, ji tam mít, mají ji oboje sousedi, co staví. Ale jak píše @saddova od malička mě děsí:D
Odpovědět
Profilova fotka
já je teda nesnáším, ale na stavbě bude :-( manžel už má vykopanou díru, teď zvažuje, jak moc luxusně si jí vybaví :-D minule s klukama v hospodě strávili dvě hodiny projektováním :-D
Odpovědět
Kadibudka na stavbě je rozhodně nutnost :).
Odpovědět
Profilova fotka
My stavíme doma, ale i tak jsem řešila, kam budou chodit zedníci na záchod. Nepotřebuji, aby se nám špinaví promenádovali po domě nebo občůrávali každý roh... Manžel mě uklidnil, že na to jsou zvyklí a že budou chodit, kam se jim řekne. Zatím manžel s kamarády při bourání se chodí vyčůrat na kopku hnoje. Prý se jim řekne, aby tam také chodili. Na velkou jsou prý zvyklí chodit během oběda do restauračky. Ještě je tu možnost přidělat záchod na odpad jako takové menší provizorium... Ale třeba já proti kadiboudám nic nemám. Ono záleží kde a jak moc je veřejná. Tchánovci mají na zahradě takovou docela luxusní. :-D Mají tam připevněné pěkné prkýnko a pravidelně ji zasypávají vápnem, takže vůbec není cítit. ;-)
Odpovědět
ještě jí nemáme,ale hledáne.... ono nic jiného nezbude....nejprv ji chtěl manžel udělar,ale nakonec si scháníme na netu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@k7ata pockejte rok a my vam ji pak prodame :-D
Odpovědět
No rok opravdu čekat nebudeme :-D :-D Ale děkuju,hodná :-D Už nám stojí jen najít prvního ''šťastlivce'' ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
my jsme řešili chemickým wc
Odpovědět
Na střední jsme museli na otázku "Jaké je nejdůležitější zařízení staveniště?" odpovědět, že KADIBUDKA. Takže asi tak... :)
Odpovědět
MYSLÍM SI, ŽE BEZ KADIBOUDY TO JE NESMYSL...
Odpovědět
My ji meli a hojne vyuzivanou. :-D Dokonce i ja do ni parkrat musela. Nez svlikat galaty pred zednikama a celou vesnici... Navic nas pozemek bylo pole bez jedineho stromu ci kere, tak to fakt neslo jit nekam za roh. :-N
Odpovědět
Ahoj nam to stavela firma podle stavebnaku to tak muselo byt. A meli chemicky wc. Ne na nasem pozemku ale vim ze ho hodne chlapy vyuzivali. A kdyz se delala zahrada a byla mezi nima slecna tak se me prvni ptali jestli by ona mohla k nam chodit. Takze slecna chodila nevadilo by me i kdyby chodili ti zahradnici. Ti byli cistotni. Ale sami mi rikali ze jim je to jedno ze oni si klidne zajedou na benzinku.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás na stavbě teda není, ale záleží na hodně okolnostech proč stavět nebo ne. My stavíme asi 150m od domu mých rodičů, takže není problém kdykoliv jít tam. souseda máme jednoho, který tam bydlí přechodně, takže nikdo nečumí a 30m od domu les, takže v případě nejvyšší nutnosti je kam zajít ;-)
Odpovědět
my ji sice na stavbu pořídili, ale asi po 14 dnech přišel hroznej vichr, tak jí shodil.. postavili jsme ji znova, za týden přišel dálší vichr a zase byla na zemi :-D od tý doby už tam půl roku leží :-D chlapi chodí za hromadu hlíny a já to většinou řešila tak, že když jsem odjela bud pro oběd nebo odpoledne pro svačinu, došla jsem si doma.. máme to k našim asi 7 km, tak kdyby bylo nejhůř, dalo by se odjet, taky máme pozemek na poli, takže žádnej keřík nic :-) ale i když jsme tam byli třeba celý den, nikdy jsem neměla problém, asi sem věděla, že nemůžu :-D v nouzi by šla asi ale rychle postavit :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?