Kam s harampádím po rekonstrukci?

Spousta z nás-vás rekonstruuje, opravuje.. tak se ptám.. kam s bordelem, který při tom vzniká nebo který je jeste pred vznikem.. tím myslím starý nábytek, různé harampádí se do v domě nashromáždilo..??
Odpovědět
Něco se dá zdarma odvézt do sběrných dvorů a na zbytek je asi neljepší objednat kontejner (sousedi mi říkali, že v Brně se prý dá pořídit kolem 500,- za přistavení na 24 hod.). A možná něco (nábytek) se dá udat zadarmo za odvoz.
Odpovědět
Profilova fotka
nábytek, staré koberce atd. jsme dali do velkoobjemového kontejneru, město ho několikrát za rok přistavuje nejlepší na tom je, že slouží jako vetešák pro naše spoluobčany např. ten starý koberec (chránil parkety při rekonstrukci a malování) jsme nestačili ani do kontejneru odnést, málem se o něj servali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my obdarováváme kamarády, kteří vybavení nemají a pokud už je to fakt hnus, tak kontejner to jistí, ale předtím to hromadíme na zahradě :-N
Odpovědět
Tak my nez se tu vseho zbavime tak bude pristi stoleti :-| Rumisko ze stavby odvazela primo firma pri rekonstrukci ale taky to stalo nekrestansky penize :-| no hlavne ze je to pryc. nabytek co jde spalit, spalime. jinak jsme cpali pomalu co se dalo do popelnice. ale rikam vam na rovinu ze to neni reseni. asi to fakt jinak nez objednat velky kontejner, nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my při rekonstrukci měli celkem objednaný 3 kontejnery a v těch jsme odvezli 2x suť a jednou tašky ze střechy, tříděný odpad se dá odvézt celkem lehce. A zbytek (starý nábytek atd.) jsme trochu spálili a zbytek odvezli do sběrnýho dvora. Je fakt, že něco jsme i darovali. toho bordelu je fakt hodně, ještě toho dost máme, ale už to není takové psycho jako to bylo.
Odpovědět
A co zkusit něco prodat? Viděla jsem na aukru, že se tam prodává kdeco a někdy se tam některé věci vydraží za fakt zajímavé částky.... Jinak jsme většinou bordel odvezli do sběrného dvora....no a na suť nám teďka přistaví kontejner....
Odpovědět
Prodávat nic nechci.. proste jakmile vsichni nynejsi obyvatele domu barak opusti, tak vsechno co si nestihnou pobrat, tak poleti.. Oni sou takovi kramaři a přitel taky, furt by něco schovával.. to já nerada.- treba mají tri hrnce na zavarovani - a pri tom tam chodim uz 6 let a nic nezavaruji!!! :-o Skříně co tam mají jsou naprosto příšerné, kuchyn taky - na to uz sem psala a berou to ve velkem sbernem dvore, sut a ruzny bordel pujde do kontejneru, a zbytek po malych castech nahazu do popelnice..
Odpovědět
Možná zkusit vyfotit a dá jako inerát na růné weby, občas vidím, že třeba na chaty lidí kupují kdejakou ptákovinu :-N
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?