Kde kolem Prahy sehnat vánoční stromek v květináči?

Profilova fotka
Letos je situace opravdu zoufalá. Zvykli jsme si pořizovat stromky v květináči, které jsme pak na jaře vysadili na zahradu. Kde je ale letos v Praze a okolí sehnat? Dokonce už ani v tescu nejsou a po hobby marketech mají jen 30-ti centimetrový prcky...Poraďte! Díky
Odpovědět
V neděli jsem je viděla v OBI ve Štěrboholích a určitě byl větší než 30 cm...
Odpovědět
Ahoj, ja myslím, že uplně v každém hobbymarketu.. vídám je v Bauhausu i v Obi...:-)
Odpovědět
A viděla jsem tedy vyšší než 30 cm.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lesy hlavního města Prahy mají krásné.
Odpovědět
s těmi stromky v květináčích z hobbymarketů mám špatnou zkušenost, mívají usekané kořeny, takže po vánocích stejně zajdou. my jsme jednou kupovali smrček v zahradnictví na jílovišti, mají je tam vysazené (i borovice a jiné), projdete to, řeknete si, který chcete, pan zahradník ho vykope a dá i s hlínou do květináče. vydržel asi 3 roky, pak už chtěl asi do země, tak zašel. ale jinak by asi vydržel ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
okarkulka: Myslis Jiloviste u Cernosic? O vikendu asi vyrazime po zahradnictvich, protoze vsechny hobbymarkety v okoli jsou vybrakovany. Jinak s temi stromky z marketu to nemusi byt tak zle - my uz takhle koupili 4 a vsechny se nam krasne uchytily a jsou ozdobou zahradky...Asi jde o to vysadit je, tezko rist. Muzes mi prosim dat adresu toho zahradnictvi? Mooc dekuju!
Odpovědět
syraell, přesnou adresu nevím, ale je to jíloviště u černošic, předpokládám, že tam pojedete z prahy... pojedete po strakonický a tam je sjezd na jíloviště. v tom sjezdu je srba auto a hned za ním, v zatáčce, je to zahradnictví. nevjedete teda úplně do jíloviště, ale jen na ten sjezd a tam odbočíte. nemůžete to minout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ikarkulka: Tak to bude urcite ono - z Prahy sice nepojedeme, bydlime na Praze vychod, ale podle perfektniho popisu nemuzeme minout ;-) Diky!
Odpovědět
sirael este skus zahradnictvi libeznice alebo Rez u prahy tu u nas, takisto mavaju
Odpovědět
Profilova fotka
ja dneska videla v Hornbachu a meli tak 120 cm
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?