Kolaudace

Dobrý den, poradí někdo přesnou formulaci čestného prohlášení ke kolaudaci... jedná se o Expertní list (archeologové) Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@alexandra123456 Tohle vam přeci potvrdí archeologicky ústav nebo nějaké muzeum, hlavní je povinnost stavebníka ohlásit než začnete kopat i když se nenachazite v archeologickém území.
Odpovědět
Profilova fotka
od kdy platí tato povinnost?
Odpovědět
@esmeralda2 Zrejme to ma nejaky urad zahrnute v cestnem prohlaseni k zadosti o potvrzeni dokonceni stavby.
Odpovědět
Abych to upřesnila, chystáme se kolaudovat a ze stavebního úřadu nám přišel seznam dokumentů co máme mít až přijdou na kontrolu. Samozřejmě archeologický ústav byl před zahájením stavby informován a provedl výzkum a máme na to i doklad. Bez toho ani stavební povolení nedostanete. Jenom nechápu proč po mě chtějí nějaký expertní list po dokončení RD? Myslela jsem jen , že s tím má někdo zkušenost kdo kolaudoval na Mělníku...
Odpovědět
@alexandra123456 Co mate v zavaznem stanovisku pamatkove pece (k archeologickemu pruzkumu)? Expertni list k archeologii?
Odpovědět
Profilova fotka
@alexandra123456 ja teda napsal archeologum pred zahajenim vykopu, oni mne napsali kdyz neco najdu at se jim ozvu, nikdo se nebyl ani podivat a u kolaudaci si teda na archeology nevzpomnel nikdo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?