Next - internetový obchod. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s tímto obchodem? Je to značka z Ukrajiny a mají na svých internetových stránkách nádherné bytové doplňky. Více na next.co.uk
Odpovědět
Profilova fotka
Ivuskaa, UK neznamená Ukrajina ale United Kingdom :-) tudíž Velká Británie. NEXT je známá značka, ale zkušenost s nákupy z jejich e-shopu nemám..snad se najde někdo, kdo ti poradí.
Odpovědět
Profilova fotka
ivusko, next občas koupím pro děti (občas znamená tak 2x za rok), vždy si vyberu z těch stránek co jsi zmínila a pak mi to doveze maminka, která se tím dovozem zabývá (můžu ti poslat odkaz soukromě, ať to není reklama). Pozor na to, těch lidí co dováží do ČR next je hodně moc a jen málokteří dokážou dovézt to cos objednala kompletní a v čase který ti řeknou, prostě se nedá spoléhat že to všechno bude když si pro objednávku pojedou. Proto to chce ověřené next dodavatele :D Doplňky mají krásné, stejně jako oblečení pro dítka, to je fakt.
Odpovědět
Krásný doplňky... :o) Hned bych si vybrala, ale škoda, že to není v ČR :-.
Odpovědět
@archandel Jé, můžu poprosit o ten odkaz ?? Děkuju :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj značku Next znám,často od ní nakupuju pro dceru a pro sebe sem si taky už něco objednavala. Také mám paní u které si objednávám a doveze i nábytek či co si vybereš,podmínka že to zboží doveze je pouze to,zda to ještě bude v den její odeslání objednávky do Nextu,nebo pokud to jde přímo nakoupit v anglii v Nextu. Jo a co se týče té zmiňované www, tam si to pouze vybereš a opíšeš název výrobku a kod,barvu či velikost- přímo z toho shopu do ČR nepošlou. Na mimibazar.cz je spoustu maminek, které s Nextem obchodují a každá za jiný kurz libry.Myslím si, že tak 35-37,-Kč za libru je přijatelné a menší asi nenajdeš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na objednani doplnku a nabytku je nejaka podminka vyssi registrace, to se obavam ty maminy na mmb nemaji. Na hadry jim staci obyc registrace.. Zkouseli jsme takhle objednavat primo pres nekoho v Anglii, ktery to pak zasle sem, ale prave kvuli registraci to neklaplo. Jinak na strankach nextu je i dole ceska mutace a da se objednat i do CR, ovsem po prepocteni zjistite, ze ten kurz maji treba 45 Kc za libru :-N
Odpovědět
Hm ... :-N No jo no, co se dá dělat. Znáte to, když už se člověku něco opravdu hodně líbí, tak je to prostě nedostupné ... :-| Moc se mi od nich líbí ty závěsy x-)
Odpovědět
Asi fakt nejlepší je objednat to na MMB, je to za jiné ceny než třeba u nás v obchodě, to se pak i vyplatí.. já teda to zatím nezkoušela, ale je fakt že ty věcičky jsou dokonalý, od ponožek až po nábytek :-D Tak přeju hodně štěstí na dobrého dodavatele a hlavně, ať to není hned vyprodané, jak se u novinek hodně stává ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak drobne doplnky mivaji i normalne v prodejnach Nextu u nas (v hadrech), ale treba zavesy jsem tam zrovna jeste nevidela :-( Spis polstare a ramecky..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@ivuskaa Tyto stránky vůbec neznám, díky za tip :) od nextu ale nakupuji v Praze a jsem vždycky spokojená. už jsem to tady někde psala, doporučuji stránky laalmara cz, od nich dekorace nakupuji pravidelně a jsem vždycky spokojená.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@luciehl. ahoj prosim ta mohla by si mi poslat podrobnosti jak to funguje s tim objednavanim - chtela bych nejake veci do kuchyne, muzes mi prosim napsat naky ten kontakt na tu pani jak si spominala ze to u ni objednavas a ona ti to vozi. Dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky,prosim moc ,archandel,pošleš mi také kontakt na maminku,co vozí zboží next,chtěla bych nějaké doplňky do kuchyně.Moc děkuju!
Odpovědět
Článek se načítá
Idealni je objednat na nextdirect.cz postovne zdarma a zasilaji do cr
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote A máte tento obchod vyzkoušený? :-) Nebo někdo jiný?
Odpovědět
@kuldacz jo, objednavam tam porad. Do tri dnu doma
Odpovědět
Taky již několik let objednávám next pro mé děti. Já osobně objednávám přes jednu maminku (kurz 34) zboží mám do týdne doma.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?