Opravář hodinek

Ahojky, asi to sem úplně nepatří, ale zkusím to... kde je v Praze, (popř. Jesenice, Kamenice u Prahy), dobrý solidní opravář hodinek. A nejlépe levnější. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka6 na mechanicke hodinky je pan Frydl, ktery je ve Zlatnictvi Janka na Florenci - ulice Sokolovska hned u zastavky.
Odpovědět
nechci říkat, že opraví všcko, ale skoro všecko. A drahý není, slušný ano. Jaroslav Moučka +420 222 730 037 Přemyslovská 48/13, 130 00 Praha 3
Odpovědět
Nechápu ten požadavek a to není jen tento příklad, "nejlépe nejlevnější". Velmi důležité jsou reference, ty se ti tady mimochodem scházejí a když mám na někoho dobré reference tak nebudu přeci dávat přednost tomu nejlevnějšímu. Na "nejlevnější" výběrové řízení "dojíždíme" celá společnost a je to cesta do pekel. Omlouvám se, nevím jestli to sem úplně patřilo, ale máme čerstvou zkušenost s "nejlevnějším" oproti kvalitnímu a jde jen o pár milionů. :-(
Odpovědět
@jumpmans Děkuji za tip. Zajdu se podívat a pozeptat.
Odpovědět
@araras Zajdu se podívat a pozeptat. Děkuji za tip.
Odpovědět
@radar64 Beru to tak, že je xxx opravářů hodinek,... ale někteří to skutečně umějí opravit, chovají se k zákazníkovi slušně a nechtějí za to majlant. Na druhou stranu jsou i zkušenosti, že i za majlant, není oprava dokonalá. Takhle to vidím já. Jen to jen názor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?