Oxone mop? Jak se vám s ním vytírá?

Profilova fotka
Máte zkušenosti s tímto mopem? Jak se vám s ním vytírá?? Díky :-)
Odpovědět
Ahojky,já mám trošku vymakanější Leifheit,ale je to stejný princip,mohu jen doporučit.Moc dobře se s ním dělá,jen mop je hranatý.Už bych jiný nechtěla.
Odpovědět
Já se právě rozhoduji mezi koupí oxonemopu (mop spin&go) nebo Twist setu od Leifheitu. Poraďte, který je lepší? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Mám Twist set od Leifheitu a miluju ho, nic lepšího jsem nezažila !
Odpovědět
Ahoj, mám Oxone mop. Dostala jsem ho jako dárek.. Bohužel nemůžu doporučit :-( Hrozně nekvalitně ždíme, můžu stokrát zašlápnout, ale stejně zůstává mokrý, doždímávám rukou. Mít plovoučku, tak je si po ní :-N
Odpovědět
Vendy, dekuji za prispevek. Mne jde prave hlavne o to, aby kvalitne zdimal, neb v domku budou hlavne plovoucky. Takze pujdu asi do toho Twist setu of Leiftheitu.
Odpovědět
Oxone mop super, skutečně pohoda, mohu jen doporučit .
Odpovědět
Měla jsem twist od leifheitu:dobře vytírá,ždímání náročnější (člověk musí několikrát zatwistovat,aby byl mop suchý + je u toho dost hlučný),není tam teleskopická tyč,i když zkrátit se dá.Po tom,co ho manžel rozbil,jsem na doporučení koupila ultramax od viledy a je určitě lepší.Ždímání je jednodušší,jednou se zatlačí a je to.Naprosto nehlučné a má teleskopickou tyč.Navíc se i náhradní mopy lépe nasazují.Mop spin&go má tchýně a nemůže si ho vynachválit.Osobně jsem ho nezkoušela ani neviděla v akci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
oxone nedoporucuju. vubec nic se na nem nezachytava, jen omyje podlahu a vsechen bordel, chlupy, vlasy atd mi zustane na podlaze a hlavice nerotuje. tak jak jsem se na nej tesila az dozazi, tak jsem snad jeste vic zklamana. ;-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?