Pomáhali jste firmě, která vám stavěla dodavatelsky?

Pomáhali jste někdo firmě, která vám stavěla dodavatelsky? Chceme na stavbě být, aby jsme firmu, která nám bude stavět hlídali, nechceme je nechat bez dozoru. Máme s tím už špatnou zkušenost, ale zase nechceme na ně jenom koukat. Poradíte prosím někdo?? Děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
@drn Zatím máme jen základovou desku, ale nepomáhali jsme. Pouze jsme si sháněli vlastní materiál, naši stavitelé na to přistoupili, měli jsme lepší ceny. Ale fyzicky jsme nepomáhali, cenu práce by asi stejně nesnížili, tak proč se dřít. My jsme dělali jen namátkové kontroly, koukali a fotili.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky nepomáhali. Vystřídali se nám tam různí řemeslníci a myslím, že to ani neočekávali, byli zvyklí pracovat spolu tak by jsme se jim tam pletli. Přítel ale dělal nějaké věci kolem baráku a pak práce, ke kterým se nikdo neměl. Chodili jsme taky kontrolovat a fotit.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli pána na živnost a ten měl partu zedníků, my jim pomáhali (respektivě můj bratr), trvali jsme na tom a odečetli nám za něj i dost peněz z práce, brácha si vydělal, my je měli pod kontrolou a oni to měli rychleji... byli jsme spokojení.... taky bych je tam nenechala samotné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nepomáhali. Ale intenzivně jsme s firmami komunikovali, vše kontrolovali, koordinovali vysvětlovali a popoháněli, což byla kolikrát taky pěkná fuška :-D Já byl na stavbě denně, často i dvakrát denně. Když jsme tam jeli na dýl a nechtěli jen koukat, tak jsme se vrhli na něco z prací, co jsme si dělali sami, případně jsme řešili třeba umístění kuchyně, vybavení apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám stejné zkušenosti jako Hugo58. Nepomáhali jsme, ale mnohdy jsme pracovali paralelně na něčem jiném. Bez naší účasti každý den na stavbě a někdy i několikrát denně, nebo celý den, by to opravdu nešlo. Oni to nemyslí špatně, ale pokud mají takový projekt, že jim to dává možnost se seberealizovat, tak to většinou nedopadá dobře. Dokonce nechápu jak se někdo jde 1x za týden podívat co se mu na stavbě děje, vzhledem k tomu, že on a nikoli řemeslníci, tam bude pak bydlet.
Odpovědět
Profilova fotka
My byli v rámci možností na stavbě stále (většinou po práci a hlavně o víkendech). Raději jsme vše přeměřovali a někdy jsme i nějaký ten zádrhel včas odhalili, když jsme byli v práci a nebylo něco jasné pan zedník zavolal a řešil po telefonu. Nedovedu si představit, že bychom chodili na stavbu jednou týdně. Zvláště hrubá stavba roste rychle a případně nějaká změna či chybka by se už špatně dodatečně opravovala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?