Přijde vám ten interiér taky takový mišmaš na rozbolavění hlavy?

http://www.sreality.cz/detail/prodej/...
Odpovědět
To je skoro zadarmo. Jinak ta koupelna je pekna
Odpovědět
no to je hruza, za penize si vkus nekoupis
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé, to je u nás ve městě.. Na fotce nic moc, ale ve skutečnosti vypadá moc hezky ten dům.. Některé pokoje vypadají dobře, chodba se mi vůbec nelíbí, jinak welness bych klidně brala, ale 24,5 míčů bych za to fakt nedala :-)
Odpovědět
z venku ten dum vypada krasne, vevnitr.. kdo ma prachy si ho koupit nema problem si vnitrek i predelat k obrazu svemu :-)
Odpovědět
@ledo Tak to je něco pro tebe do albumu:-D
Odpovědět
@mitote Jo, jo, z venku je to opravdu krásné, je vidět, že si s tím architekt vyhrál... Ale ty vnitřky jsou šíleně překombinované (zřejmě to svěřili vlastní fantazii), ale máš pravdu, že kdo si to koupí, si to předělá, i když za ty prachy bych čekala, že už s tím žádná práce nebude :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky leda tak podsviceni schodu, jinak hruuuuza!
Odpovědět
@citun Náhodou mají tam všude římské rolety a barák jako takový není špatný, já bych ho klidně brala za 24 tisíc :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímalo by mne, co je důvodem prodeje....možná mají majitelé depku z toho betonového stropu a stěn kole, kombinace barev šílená. Koupí to asi někdo, kdo neví, co s prachama..
Odpovědět
Profilova fotka
Ale to vůbec není špatný! Trochu chaotický, to jo, mezi vládnoucími sterilním nordic interiéry vítána změna! Neříkám, že se mi líbí každý moment (napr. ty vyrezavany židle), ale celkově architektovi i designerovi palec nahoru! Prostor, barvy, funkce.
Odpovědět
ani se mi moc nelíbí, ale jak byla éra oranžových pokojů, tak věřím, že stejně se bude poukazovat na různé ty nápisy HOME, hvězdičkové deky a podobně, jako kdyby lidé neměli vůbec fanazii
Odpovědět
Na tom se nějaký architekt vyřádil :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Tak to je typický příklad devadesátkové architektury, ne? Co největší a "nejoriginálnější" na efekt, ale při pohledu zblízka laciné materiály, kýč a nevyužité prázdné studené místnosti. Dnes jsou tyhle nemovitosti spolu s "barokníma zámečkama" tehdejších podnikatelů prakticky neprodejné.... Ale souhlasím, že se najde pár skvostů i tady: nápisy "home", "love", oranžové místnosti, skandinávské sruby uprostřed českých lesů apod.
Odpovědět
Profilova fotka
mě teda fascinují všude ty kabely a dráty :-( Jinak u tohoto domu dělá v ceně dost % lokalita, která patří v Lbc k těm nejlepším. Dům má už prý i vážného zájemce, takže si myslím, že i taková hrůza se brzo prodá.
Odpovědět
pokud za to někdo zaplatí, nynější zájemci si asi hluboce oddychnou, a budou utíkat, seč jim síly budou stačit, možná už s rozumnějšími plány na bydlení
Odpovědět
celkem drahý hříbek a dost přeplácaný :-N
Odpovědět
@fantomas78 hříbek :-D
Odpovědět
@adjanni :-D mi to tak připadá no:D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?