Prodej nábytku Brno - bazar

Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti s prodejem pouziteho nabytku do bazaru. Chteli bychom 'nestehovat' do noveho bytu velkou sedaci soupravu, koberec, maly stolek a skrinku z vytrinkou. Nejjednodussi nam prijde dat to na jedno misto. Necekame za to nejake obrovske penize, ale trosku by to prispet mohlo na novy nabytek. Mate nejake tipy nebo dobre zkusenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Víte ono velmi záleží na tom, co máte za nábytek. Jestli je to "moderní kvalitní" nábytek od nejmenovaných velkých prodejců, pak asi moc slávy neuděláte a spíše bych vám doporučoval si to prodat sami přes inzertní servery, např: http://nabytek.bazos.cz/ http://www.bazar.cz/nabytek/inzeraty.... https://www.sbazar.cz/ Pokud máte nějaký kvalitnější nábytek z masivu (což podle otázky tak asi nebude), pak zkuste oslovit velké prodejce. Já mám zkušenost s http://www.nabytek-holandsky.eu/, v Brně pak http://www.bazarbrno.cz/vykup-nabytku.... Případně zkuste strýčka Googla, určitě vám výkupen najde více.
Odpovědět
@onetwogo diky moc za tipy, ono prave sedacka, stolek a vitrina jsou lepsi kusy, ne starsi nez 8 let, puvodne celkem dost drahe (podedili jsme, kdyz manzelovy rodice prodavali dum), po nejakych upravach by byly i celkem k svetu :) zkusime odfotit a poslat na bazary.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?