Pyjama Party

Cílem této volné diskuze je vytvořit prostor na všeobecný pokec a ulevit tak náporu na WALL (potažmo ohleduplně neotravovat ty, co si nás dali do přátel a oblíbených). Podmínka je jediná: VSTUP V PYŽAMU :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bré ránko přeju :-) přidávám se do diskuze, sice jsem v pracovní uniformě, ale myslím, že až to bude někdo číst, tak už budu v pyžamu a zařezávat :-)
Odpovědět
já už jsem ve práci, takže nesplňuji tuto jedinou podmínku, v každém případě vám všem přeji krásné ráno :-D
Odpovědět
@veverka.dada dobré ráno i Tobě :-) koukám, že jsi psala v 04:52, to je teda nekřesťansky brzo, to ještě každá slušně vychovaná žínka chrupká ;-) @iw1984 čau bobino, milé najít Tě tu :-* uvidíme jak se to chytne..... Uznávám, že je lákavější něco napsat na Zeď, kde to uvidí víc lidí. Ale my tady můžem bejt aspoň hezky schované a šeptat si do ouška ;-) No já dneska zcela výjimečně ještě ležím v pelechu, respektuji heslo ranní ptáče dál doskáče, víc toho sežere a dřív umře ;-)
Odpovědět
@tlustoska ty bláááho, tichá závist - hnedka bych se zakutala vedle tebe! :-D V některých situacích je člověku naprosto jedno s kým spí! :-D :-D Tak ptáče co vyskočilo z pelechu ve 4:50 jako já a přežere se rajské na oběd ( taky já, mám s sebou z domu :-D ) tak nedožije ani večera! :-D :-D Po 14ti dnech doma jsou tyto ranní budíčky děs, to ti teda povím..
Odpovědět
Dobré ráno! Můžu se též přidat?
Odpovědět
@iw1984 pojď a zakutlej se ;-) RAJSKOU vem s sebou!!! (Ta mě samozřejmě zajímá víc, než ty :-p )
Odpovědět
@aurinko no jasnýýý :-D máš velice slušivé pažámko! A co vyvádí taková Aurinka takhle dopoledne?
Odpovědět
@tlustoska :-S pche, za ten dodatek dojdu až po obědě bez rajské! :-P :-D
Odpovědět
@tlustoska Aurinko dělá čest svému jménu, je po ránu jak sluníčko. Snídá si v pyžamu a drobí si do práce. V jedné ruce kafe, ve druhé myš a pracuje. :)
Odpovědět
@veverka.dada Ve 4:50 být vzhůru... Jsi královnou naší pyžamové part, protože jsi si pýžo užila z nás nejkratší dobu!
Odpovědět
tak jsem si z postele odskočila vyfotit naše náměstí, foto(bohužel jen mobilové) přikládám. Taky jste takový nadšenci krz architekturu, že když někde něco zmerčíte, přestanete dýchat a musíte to aspoň vyfotit? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@aurinko @tlustoska no holky, díky za pasování na královnu :-D ale nebyla jsem v tuhle děsivou hodinu vzhůru vůbec dobrovolně...noční šichta je noční šichta, takže já mám ráno teď :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tlustoska tak tuhle fotografovací mánii má můj muž :-) architektura, příroda a já, takových fotek máme plný pc ikdyž tu třetí položku bych klidně smazala :-D to jsou kolikrát skvosty, jako třeba když spím, nohu přes nohu slintám na polštář :-D budem se někdy muset přijet podívat k vám do Trinidad a Tobago, máte pěkné náměstí :-)
Odpovědět
@veverka.dada počkej počkej zadrž, napřed ti musím přinést snídani do postele, královno....
Odpovědět
@tlustoska Moje nadšení architekturou je spíš profesionální deformací. Na dovolené koukám a fotím už jen stavby, na internetu čtu rubriky o architektuře a bydlení (místo ženských drbáren :D ). Škoda že už můj dědeček není, hned by poznal, kde vaše náměstí je. Na to byl opravdu machr!
Odpovědět
@aurinko no ona je to trochu pitomá otázka ptát se na Modrý Střeše jestli jsou tady nadšenci architektury :-D :-D :-D tak koukam stavební inženýrka z Rychnova nad Kněžnou, jo? :-) Uhodnout místo mého náměstí není tak těžké, když si člověk všimne vlevo nahoře toho hradu ;-)
Odpovědět
@tlustoska Tak jsou tu i nadšenci do vaření :) Stavební inženýrka nejsem, snad za měsíc... Náměstí nepoznávám, stydím se, moc!
Odpovědět
Profilova fotka
K Vánocům jsem dostala nové pyžamo(dokonce i s tím pípákem z obchodu jako bonus asi)tak bych mohla taky se vnutit..jen vstávám před 4.hod a vykecávat bych se tu potřebovala po 5.hod ranní a to asi další takový nadšenec tu nebude... :-( každopádně plodnou diskuzi a hodně zdaru vám přeji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tlustoska oooo luxus! jen teda, když si to ze své pozice můžu dovolit, tak já bych tu misku s ovocem vyměnila za volský oko se slaninou třeba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 po pátý hodině jsem ti k dispozici, až skoro do 6:45 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veverka.dada fajn, mohly bychom podrobně probrat a naplánovat tu naši hudební projekci... ;-) P.S. z těch skříní asi bude prd,některé komponenty už vůbec nemaj na skladě :-(
Odpovědět
@aurinko za měsíc státnice, fuj, nikdy více :-D ale tobě přeju ať to dobře dopadne ;-) tvůj fotoblog je profesionálně deformovaný, ale mně se to líbí!
Odpovědět
@veverka.dada zítra se polepším, ozvi se ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 no to bychom rozhodně probrat měli, začnu pracovat na repertoáru ;-) a sakrši! ikdyž já si v takové chvíli říkám "taky dobře, aspoň nebudu tolik chtít utrácet"...horší je, když něco není a je to opravdu potřeba :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@veverka.dada tohle už právě jednak je akutně potřeba a pak je druhej důvod, že byl manžel nakloněn a toho jsem chtěla využít... ;-) tak ráno pa
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 a do háje :-( tak to je blbé...zkus ještě annonci, tam je myslim i kategorie ikea bazar nebo tak něco a nebo myslim, že na mimibazaru kdosi shání věci z ikei, ale to by ses asi musela tady poptat, nevím kdo...třeba se ještě někde vynoří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veverka.dada mě chytil v noci zánět moč.měchýře,tak nejsem na ranní pokec moc v kondici :-( zkusím dneska zajet, co se týká té skříně,police se dají nechat uříznout i jinde..jak jsme na tom s repertoárem? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 a sakra sakra, to jsem měla asi před měsícem :-( nepříjemný, vím :-( tak doufám, že nemáš moc fyzicky náročnou práci a doporučuju být radši doma, pokud máš možnost... jinak teda držím palce, abys pořídila! to jsou ty skříně pax? něco jsem tady od tebe zahlédla, že nějak končí...tak snad ještě seženeš, co potřebuješ!!! repertoár? když jsem byla malá, maminka mě naučila písničku "maličká su, drančím kasu, drancovala bych já, až se třasu...třeba su já malušenká, zajímá mě každá peněženka"...a já pak chodila po metru a zpívala :-D to by mohlo zabrat ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@veverka.dada já na to trpěla roky, teď jsem měla už dlouho klid,už jsem myslela, že jsem se toho zbavila nadobro...tak ne,no :-| jo,to jsou ony...ukecala jsem manžela, ať si vezme půl dne dovču a v poledne se tam sejdeme,tak snad pořídíme.. To je ale úžasná píseň,tu já vůbec neznám:-DTo by šlo;-)na to mytřískáme majlant... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 tak to ti vůbec nezávidim :-( mě to teda stačilo bohatě jednou..a to ještě trubka když jsem měla svý dny, tak jsem si dávala na břicho horkou nahřívací láhev! přitom moc dobře vím, jak je to nebezpečný...a pak najednou asi po hodině, kdy bolest nepřestávala a spíš se zhoršovala říkám "sakra, to bolí stejně, jako když jsem měla zánět vaječníků" no snad už jsem se poučila ;-) takže tobě přeju brzké uzdravení a ať to nebolí ;-) noo, ale až vyděláme ten balík, musím se podělit s mamkou za to, že mi dala taková moudra do života :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?