Scrapbook, cardmaking. Máte tipy, rady?

Profilova fotka
Milí střecháčci, zajímáte se o tuto techniku - scrapbook/cardmaking? Máte nějaké tipy, rady pro nás, co právě začínáme? :) Co je dobré pořídit si do začátku, na čem zkoušet, čemu se vyhnout atp. :) Klidně můžete přidávat své výtvory, názory, tipy na nákup potřebných věciček... Moc se těším :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, o scrapbook se zajímám už strašně dlouho, myslím, že patřím k nejstarším scrapařkám v Česku :) I když co jsem se po mateřské vrátila do práce a koupili jsme dům, tak šel scrap bohužel hodně stranou. Pokud chceš nějaké rady doporučím ti stránky www.hurapapir.cz tam bývaly články od různých holek s čím začínaly, co by doporučily a co naopak považují za zbytečné. Je to ale hodně individuální. A nebo pokud se ti podaří sehnat knížku Scrapbook originální fotoalba a dárky tak tam je myslím pro začátečníky dost rad, ale nevím, jestli už není úplně vyprodaná. A pak samozřejmě stránky www.scrapbook.cz ale ty určitě znáš :)
Odpovědět
Profilova fotka
knížku o scrapbooku mají u nás v knihovně, podle mě stačí půjčit ;) já dělala papírový scrapbook někdy před 10lety, nakoupila specielní fotoalba, papíry, různé pomůcky a pak kvůli úspoře místa přešla na digitální formu. Nicméně času ubývá, už dělám jen kalendáře a přáníčka. Nicméně je to fajn koníček
Odpovědět
Profilova fotka
@topicek Děkuji :) Oboje stránky pravidelně navštěvuji :) A postupně plánuji co, kde, jak...:) @ilci Po knížce se určitě podívám, zatím procházím internetové stránky, pinterest a sbírám inspiraci :) Fajn koníček to je, to je pravda :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?