Staveništní rozvaděč. Na co dát pozor při koupi?

Profilova fotka
Musíme si koupit stavební rozvaděč. Na co si dát pozor, pokud to kupuji z druhé ruky? Vím, že má mít zásuvku 230 a 380V. Pak, že mi ho musí revizní technik zrevidovat, aby mi ho vůbec ČEZ připojil. Jaký rozvadeč je lepší? Ten co se přidělá zezadu na antoníček, nebo ta obludná velká krabice? Jak to máte zajištěné proti krádeži? Kolem nás se teprve staví, takže žádný hlídač tam v noci nebude. Líbí se mi inzerát na ten malý rozvaděč zezadu na antoníček, ale bojím se krádeže. Sundavat a znovu nandavat by asi nešel. Zatím nemáme na stavbě ani žádný přístřešek, manželovi se to zdá zbytečné, vše by vozil do garáže. Prosím o radu, hlavně co se krádeže týká. Díky.
Odpovědět
máme ten na antoníček, využití už u nás nemá, takže pokud bydlíte někde poblíž tak jak říká manžel "za pár piv a odvoz je Váš". Bydlíme mezi ČB a TA
Odpovědět
@klara.t my si nechali z druhé strany budníku na elektriku připevnit zásuvku na 380V, 230V a je klid. Nevím jak u Vás, ale u nás jdou hlavně po kabelech, takže na to bych si dala fakt majzl. Jinak přeji pěkné stavění
Odpovědět
Profilova fotka
@cincula my jsme z Mostu, máme to k vám krapet z ruky :-(
Odpovědět
škoda no, kdyby přeci jen (dovolená, cesta kolem na služebku nebo cokoliv) tak se ozvi. Pokud ještě bude k dispozici je Váš ( a ani to pivo není nutné jsem ráda, že nepotřebné věci mizí a neskladují se "pro strýčka příhodu")
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj Cinculo, sice píšu skoro o rok později:) ale nemáte ještě ten rozvaděč?My ho ted sháníme, a jsme z Budějovic,takže odvoz by nebyl problém, a na ceně bychom se dohodli...co Ty na to?
Odpovědět
máme ho pořád :) Jedeme teď do konce března pryč, ale pak se určitě ozvi na 732587436. Jarka Co se ceny týká tak vzhledem k přicházejícímu jaru a tím pádem začínající grilovací sezóně, kterou si my faktt užíváme, měním na 2kg krkovice bez kosti a odvoz :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Oživuji diskuzi... nechcete se někdo zbavit stavebního rozvaděče za rozumný peníz?
Odpovědět
Profilova fotka
Na bazos.cz nebo sbazar.cz je jich hromada, taky bych jeden uzivil.
Odpovědět
Profilova fotka
@geodett Už jsem koukala. Nový asi nemá cenu kupovat na těch pár měsíců
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Bral bych v úvahu několik věcí, jednak je důležité si uvědomit, kolik potřebujete Amperu, jsou totiž 32 A, 63A i 125 A stroje, občas i další ale toto je takový základ. Pak je dobré si ujasnit, jestli chcete s elektroměrem nebo bez. Zdále zda chcete mít s nožičkami nebo bez. Inu je toho hodně, osobně beru rozvaděče pro klienty zde https://www.rozvadec-shop.cz/stavenis... pokud budetet chtít poradit nebo něco na míru, tak se můžete zeptat přímo tam, protože ten eshop provozuje přímo výrobce, který tomu velmi rozumí ;-)
Odpovědět
@petrbeza reagujete na prispevek z roku 2011!
Odpovědět
@mitote To je mu jedno, když se jedná o reklamní příspěvek :-D
Odpovědět
Článek se načítá
jj nejaky placeny sasek, ktery ,,buduje” zpetne odkazy za penize. Stydte se!
Odpovědět
@mitote To je myslím jedno, hledal jsem nějaké informace na Google a dostal jsem se sem. Stejně tak se sem mohou dostat i další uživatelé, kteří budou hledat podobné informace a může jim má odpověď doufám pomoci ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?