Sušička AEG Lavatherm 58870. Poraďte

Ahoj, chtěla jsem poprosit o rady k této sušičce, mám ji cca měsíc, ale nadšená moc nejsem, možná, že něco dělám blbě. Prádlo z pračky vytáhnu voňavé, ale ze sušičky z toho cítím takovou umělotinu. Ručníky jsou z toho teda super nadýchané, ale trička mi přijdou sražená a jsou stejně zmačkaný, možná dávám hodně prádla, ale přijde mi jedna pračka málo, když to má tak velký buben a taky hlavně chci šetřit energii, přece jenom to pěkně žere. Nevím na co mám dát jaký program, jsou tam uvedené ručníky nebo spodní prádlo, ale takový ty normální trička moc ne. Poradíte mi? Mockrát děkuji za rady ;-)
Odpovědět
tea80-ta vůně ze sušičky je asi u všech stejná.Já mám sušku (siemens) 3 roky a nedám na ni dopustit.Mám ji na 7kg a dávám do ní prádlo z pračky na 6kg a z toho někdy něco vytáhnu co do sušky nedávám (košile a lepší trika).Taky jsem čekala,že jak prádlo vytáhnu bude "vyžehlené ;-) ". Jsou věci,které žehlím (zaručeně kapesníky),ale většinu hned poskládám a je ok.Čím víc prádla nacpeš do sušky,tak ho budeš mít zmačkanější.Ten buben je velký proto,aby to prádlo mělo prostor a tolik se nepomačkalo.Jinak já prádlo netřídím (spodní prádlo,ručníky ap.,hodím to tam vše najednou :-N x-)) Tak,ať se suší dobře :-)
Odpovědět
@candat takže Ti to taky se sušky moc nevoní? Nechápu proč na tom ta aviváž nezůstane.
Odpovědět
No,mě se zdá,že za ty 3 roky to trochu "vysmrádlo" :-) Teď je mi většinou cítit prášek než aviváž. Jinak na "vůni" ze sušky jsem si zvykla a nevadilo mi to,ani manžovi ;-).Když jsem pak oblečení uložila do skříně,tak to bylo ok.Zrovna čichám k vyžehleným košilím a jsou voňavé po prášku. :-) Někdo aviváž nedává vůbec,protože to stejně vyvoní,ale mě to nedá.
Odpovědět
@candat já mám právě kámošky a ty to mají ze sušky voňavé, tak nevím co dělám špatně :-N
Odpovědět
@tea80 tak to netuším :-| Zkus možná použít aviváž jiné značky. Já mám třeba jednu svoji oblíbenou,ale ségra mi třeba tvrdí,že ta moje málo voní.Mě voní dost. :-)
Odpovědět
@candat kámoška používá Softlan, tak to zkusím taky ;-)
Odpovědět
@tea80 pak dej vědět,jak jsi dopadla :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
ahojky můžu poprosit o radu jaký program používáte na běžné prádlo smíšené? nějak nemůžu vychytat ten správný program a mám prádlo pořád dost pomačkané:-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?