Sušička prádla AEG Lavatherm. Všechno prádlo je sražené

Chtěla bych se poradit, jaký program dávat na sušení věcí pro dospělé, všechno se mi sráží, tak nevím, zda něco nedělám špatně, v pohodě dávám dětské oblečení, ručníky, ložní prádlo, ale trika, kalhoty, tepláky - vše je sražené. Děkuji za radu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
obnovuji, taky by mě zajímalo kde je problém? Chci koupit sušičku, tak ať nekoupím špatně. Jak to máte?
Odpovědět
@scai Tak ja uz jsem mela k dispozici nekolik znacek susicek (najemni byty) a taky se mi vse srazi. Segra mi minule povidala, ze se ji jeste nesrazilo nic a dava tam i obleceni, ktere se do susicky nedoporucuje. Tak jsem se ptala jak to dela a rekla, ze ona ma susicku Miele a dava tam veci vzdy na 10 minut a pak je normalne dosusi na susaku. Tak tohle mi prijde taky docela na prd, ale na druhou stranu to obleceni pak nemusi zehlit.
Odpovědět
Profilova fotka
@janicka38 tak to je na prd, sušičku chci abych neměla sušák :-) Ale co čtu recenze, tak nikdo o srážení nepíše a všichni chválí...tak nechápu
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se zeptat, jestli musí být i k sušičce odpad na vodu???
Odpovědět
@scai Tak ja mam doma aeg a v byte mam ted whirpool a obleceni se mi srazi. Resim to tak,ze tam susim starsi obleceni, rucniky a povleceni a nove veci susim na vesaku.
Odpovědět
Profilova fotka
@sanynka3 nemusí
Odpovědět
Prádlo, které by se mohlo srazit, je třeba sušit na nižší teplotu. Jde hlavně o oblečení ze 100 % bavlny. Já mám sušičku Siemens a je tam tlačítko šetrné sušení . Také není dobré sušit na program "extra suché". Já suším většinou na program "suché do skříně".
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám AEG doma jen pár dní a taky jsem už pár kusů srazila.Na různé programy, různé materiály,nějak to nechápu.Asi dělám něco blbě.Třeba džíny na programu pro ně určené jsem vytáhla o 2 cm kratší,ale zase nošením se druhý den vytáhly zpět. Taky jsem nepochopila, proč třeba je vůbec vyráběnej program na džíny, když na všech devíti, co máme doma a jsou různých značek jsem zjistila posléze, že je zákaz sušičky na štítku... Ale neva, prostě si oblečení vždy koupíme o chlup větší a bude.Jinak super,vše krásné, nadýchané, kromě jedné košila jsem nic z 8 usušených várek nežehlila. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
zajímalo by mne který program používáte, mám sušičku měsíc a pořád to nějak nemůžu vychytat a prádlo je dost pomačkané:-(
Odpovědět
my máme Electrolux EDH 3386GDW a nevybavuji se, že by se nám něco srazilo a to jí máme rok. Možná něco i jo, ale vesměs to nebylo kvalitní oblečení, myslím že f&f tesco pro našeho prcka. Asi v 90% používáme program "suché do skříně". My, respektive přítelkyně je se sušičkou velmi spokojená. Prádlo ze sušičky nevypadá jako po vyžehlení žehličkou, ale že by bylo zmačkané, to ne. Prostě hned složíme, dáme do skříně a hotovo. Občas některé bavlněné věci potřebují sice přežehlit, ale v porovnání s tím, co sušičkou projde je to opravdu zanedbatelné.
Odpovědět
Profilova fotka
@aneri53 ahoj, prosim te, jakou mas susicku? taky bych chtela poridit, dekuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@seny83 Jestli mohu taky poradit, tak mám Siemens WT 44W360 BY. Mám ji jak v bytě, tak i na baráku. Naprostá spokojenost. Používám jen dva programy - suché do skříně a outdoor program. Eventuelně kombinaci se snížením teploty. Před tím jsem měla na baráku asi 10 let AEG (nebyla ale s tepelným čerpadlem), ale oprava již nebyla výhodná. Kolegyně má tu samou od Bosche.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@levata používám programy extra suchý,suchý,do skříně,takový ten krátký na 40min asi a po žádném z nich nemám zmačkané oblečení,pokud to teda hned vyndám a nenechám v sušičce hodiny válet suché,to pak ano a mohla bych vše žehlit...takhle nežehlím nic...
Odpovědět
@seny83 Mám Siemens s tepelným čerpadlem. Přesný typ bych musela zjistit, ale mám ji už asi 4 roky, tak si myslím, že už je třeba nahrazena novějším typem. Jsem s ní moc spokojena. :-)
Odpovědět
@seny83 taky mám Siemens, už 6 let, a taky jsem moc spokojená.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
holky a jak se chovaji trika s potiskem? muzu je dat do susicky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@linee trika v pohodě. Syn má všechny s potiskem a nic s nima se neděje, jen má asi 3 s gumovým potiskem a tam je teda problém. Asi to chtělo sušit naruby. Je to polámaný, ošoupaný. Ale klasický jsou v pohodě. Jinak mám sušičku AEG a suším suché do skříně, ale s jednou tečkou. Když jsem sušila na stejný program s dvěma tečkama, vyndavala jsem prádlo pro barbíny.
Odpovědět
@moozaj jeee,ja tam zadne tecky nemam.Kde je najdu?
Odpovědět
Profilova fotka
@linee zkusím nafotit
Odpovědět
@moozaj asi nějaký jiný typ, ta naše má úplně jiný panel. Suším na 95% bavlnu do skříně a srazí se teda jen méně kvalitní dětské oblečení třeba z Pepca, Lidl třeba nikdy, dětské H&M to tenagerovské se mi na výšku taky trochu srazilo a pách chlapových triček
Odpovědět
Profilova fotka
@angie.shy máme stejnou. Sušičku miluju ❤
Odpovědět
@petra_d já miluju všechny mé pomocníky, to si člověk ani neuvědomí, kolik mu to ušetří práce
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim holky, rada bych se zeptala, zda vam susicka susi poradne. Mame nove AEG Lavatherm 8000, ale kdyz susim perinu nebo bundu, tak ackoliv hlasi, ze je to suche, tak je to porad vlhke a uz to v susicce nejde dosusit. Predtim jste meli Lavatherm starsi typ, co susil jakoby horkym vzduchem (okolo susicky bylo teda teplo) a ta susila poradne vsechno a kdyz ne, dalo se tam nastavit oziveni a tim se to dosusilo. Tady na te nove program oziveni neni a i kdyz jsem zkousela vsechny mozne nastaveni, tak to proste hned hlasi, ze suche :-( Mate na to nejaky figl? (krome leta, kdy dam susit na balkon :-D ) Dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@moozaj tu jsme meli a srazela nam nektery veci. Ona totiz susi horkym vzduchem a to holt nec srazi. Nam teda nastesti nic extra, jen ponozky nebo trenky a kalhotky. Tricka vetsinou OK. Tricka s potiskem se nekdy jakoby scukla v tom potisku, takze jsem je tam pak radsi nedavala vubec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?