Termály na Slovensku, máte tip?

Chtěla bych na poslední chvíli teď někdy v létě jet do termálů. Máte někdo nějaké tipy? Na ubytování? Které termály jsou vhodné pro děti (mám syna v mladším školním věku)...Děkuji za tipy a rady.
Odpovědět
Nikdo neví?
Odpovědět
My byli v termálech Velký Meder a v Senci, v Mederu bylo šíleně lidí opravdu hlava na hlavě ( hlavně důchodci )ale bylo to asi daný i tím, že to byl ten volný čt, pá nebylo si ani kam lehnout byl to spíš hrůzný zážitek :-) Druhý den jsme jeli do termálů Senec, tam to bylo super hlavně pro děti ale 2 dospělí + dítě 4 roky vstup 50 euro tak to bylo jít tam tam 2x za dovolenou. V Senci je kemp Slunečné jezera tam je super ubytování.
Odpovědět
Ten Velký Meder je super pro děti, je tam spoustu bazénů na výběr a venku i vevnitř kolem krytého bazénu spousta atrakcí, takže při ošklivém počasí strašná výhoda. Bydleli jsme pár desítek metrů od termálek v takových malých apartmánech u jedné paní, jen už ti neřeknu ceny, ale stejně se každý rok zvedají :D
Odpovědět
@luciesko Môj 6-ročný syn o VM práve rozpráva, už pol hodiny... bol nedávno. :-D :-D :-D
Odpovědět
My mame odzkouseny Meder,ten je podle me nejlepsi,pak Sturovo,taky super,Dunajska Streda,Podhajska a Saliby,v Dunajske a Salibah jsme byli jen jako na vylete z Mederu,takze ubytovani nevim,ale VM,Sturovo a Podhajska je asi lepsi mit ubytko zajistene predem v lete..ale uz jsme byli parkrat jen tak a vzdycky jsme nekde neco nasli..cena vychazela do 300kc...letos aloni jsme nebyli,tak nevim..
Odpovědět
Děkuji všem za reakce.
Odpovědět
Ten Meder vypadá dobře. S velkým počtem lidí počítám. A chci se ještě zeptat, zda najdeme ubytování, pokud pojedeme bez předešlé rezervace. Snažila jsem se ve Velkém Mederu něco zajistit přes dotazy mailem. Kontakty jsem našla na netu, ale vypadá to docela obsazené. Případně bychom asi museli dojíždět z nějaké blízké dědiny či tak něco.
Odpovědět
Profilova fotka
My byli v Tatralandii, super! :-) I pro děti tam toho je dost. Ale bydleli jsme kus dál, dojížděli jsme tam autem...
Odpovědět
Tak jsem, lidičky, sehnala přes net apartmán za 7,50 eur/os. Přímo v Mederu, 10 minut chůze od termálů. Tak snad to bude dobré. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?