Tipy na vánoční dárky

Ahoj všichni, vánoce se celkem blíží a tak si říkám, že se poptám co plánujete - či už máte, za dárky. Já mám zatím pro mámu - té koupíme napůl s tátou notebook, protože ten její už dosloužil. (ale nic extra originálního v tom teda není) A pak pro muže mám herní myš, protože ta jeho už je taková jetá :-D a on ji opravdu hodně používá. My jsme si letos řekli, že si dáme jenom málo dárků, protože jsme si koupili pejska. No a pak mám dárek pro babičku, takovou jako vyplňovací rodinnou kroniku: https://goo.gl/pRxjrP a pro celou rodinu jsem ještě koupila stolní hru, Jak to tenkrát bylo? která se mi fakt líbí. Už jsme ji hráli s mužem a vyprávíte tam příběhy ze svého života a je to hrozně fajn. I jako pro pár je to příjemný, že se zase o své polovičce dozvíte něco nového. Ale těším se až si jí zahrajeme s babičkou a s rodinou o vánocích, odkaz kdyžtak zde: https://goo.gl/QiO7pL. No ale to je tak vše. A ještě potřebuji něco pro tátu, bratra (je mu 24), tchýni a tchána. Tak poraďte :-))
Odpovědět
Profilova fotka
My to letos budeme mít jen minimálně, koupili jsme si pod stromeček domeček :-D Tchánovi dělám jako každý rok baylies, protože miluje sladké a vždy mi láhev vrací, ať mu ji příště zase naplním, bratrovi s přítelkyní nejspíš nabiju kartu do Ikei, jelikož jsou čerstvě sestěhovaní a čekají mimčo tak se jim to myslím bude hodit, manželovi už něco málo mám a ještě bych mu chtěla dát poukaz do Oldtown Barbershopu- pořád o tom mluví, že by si tam zašel a udělal si pánský den, vousy mu hojně rostou, vlasy má hustý, že mu závidím, takže se tam na něm vyřádí a bude to vlastně tak trochu i dárek pro mě :-P :-D Taťka chodí rád po horách, takže už nějakou dobu pro něj mám ty návleky na boty s hroty na zimu (teď si za boha nevzpomenu jak se tomu říká :-D ), ale s našima jsme se dohodli, že letos nic, tohle už mám jen delší dobu koupené tak to předám, jinak jen láhev dobrého vína případně kávy. Tchýně tedy každý rok také říká, že nic, ale má ráda ořechy takže nejspíš namíchám nějaké buclaté sklo ořechy a sušeným ovocem :-) Notebooky my si nekupujeme, ale třeba si v tom někdo něco najde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak ještě dárek, který by potěšil mě je třeba puzzle (samozřejmě jen pro ty co si rádi hrají,pak už jen zvolit tématiku dle nátury) nějaká pěkná látková peněženka, pro milovníky zdravé výživy třeba nějaký dobrý sirup (javorový,datlový, agávový apod.), sportovce určitě potěší kvalitní ořechové máslo a tak.. :-)
Odpovědět
Ta hra je super nápad! Děti takhle jednou dostaly loutkový divadlo a když pak už spaly, ujali jsme se toho my dospěláci a udělali super představení :-D Tyhle večery mám ráda, nekoukáme zásadně na televizi a povídáme si, hrajeme si:)) Kouknu na odkaz, děkuji.
Odpovědět
@zorka1234 Ahoj, to jméno co máš přezdívce máš i doopravdy? Já se totiž jmenuju stejně :-D a za svůj život jsem potkala asi 2 lidi co se tak jmenovali, tak mě to zaujalo. Hra je super, hlavně jde o to, že nedarujete hru ale ten zážitek ze společného hraní a stmelení rodiny. A to je myslím na vánocích to nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Manzelovi plakat, mamkam fotoknihy, tatkum nakladany syry. Nasim holkam hracky. Dospelym davam po 1 darku a to neco pro radost. Co potrebuji si koupi,takze jen drobnosti
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Já mám vymyšlené zatím pouze malé dárky, takovou tu kempingovou židli pro mamku, pro sourozence nějaké kuchyňské vybavení, teď se přestěhoval, tak se mu to bude hodit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chce to poukázky typu: https://www.2din.cz/darkovy-poukazy/ je to praktický dárek :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?