Tip na tuzemskou dovolenou

Profilova fotka
ahoj holky,začínáme plánovat letní dovču,letos nechceme k moři,ale někam sem po Čechách,uvítám všechny nápady na hezkou dovču-hlavně okolí Lipna a Berounska,do nějaké hezké chatičky za slušnou cenu ;-) Předem moc díky za příspěvky :-)
Odpovědět
@desire8 Před několika lety jsme byli na po okolí Karlštejna, Malé a Velké Ameriky a Berounska. Začali jsme v Srbsku a prošli jsme toho opravdu dost. Spali jsme v kempech.
Odpovědět
Profilova fotka
@aurinko a měla by jsi třeba nějaký odkaz na kemp kde jste byli ubytovaní / jestli je na netu/ děkuju moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@desire8 Chcete kemp nebo penzion, hotel apod?
Odpovědět
Profilova fotka
@zamilovanadonej nejlépe nějaký penzion nebo chatky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@desire8 Tak já bych ti doporučila v jižních čechách http://www.penzion-kaminek.cz/cs/, nebo http://www.novehrady-penzionhamr.cz/ Ty jsou v Novohradských horách, Hamr přímo v Terčině údolí- vodopád atd.... Okolí Lipna je toho hodně, ale celkem předražené přes sezonu...z Lipna se holt stal turistický "ráj" :-D Tady odsud je to na výlety kousek všude.
Odpovědět
@desire8 Kempy to byly u vody, jak v Srbsku (u vlakové zastávky), tak i v Karlštejně (tam bylo hezky, mají i chatky). Lipno znám spíš z vody, ale to jezdíme do vodáckých kempů (takže nad a pod Lipnem). Kousek nad Lipnem je kemp Zlatá Koruna, tam mají krásné chatky, prostředí okolo je upravené. Chutnalo nám tam...
Odpovědět
v jižních Čechách (na Táborsku) doporučím naši nově zrekonstruovanou chalupu - www.dovolenausvatehojana.cz 2 samostatné apartmány se zahradou, bazénem, vyžitím pro děti, rybníkem s rybami...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já byla s manželem a dětmi na takovémto dobrodružném putování http://www.interbohemia.cz/objekt/ch..... Jelikož chatka je dostupná jen loďkou, pojali jsme to jaké pirátský výlet s kostýmy a celou řadou bojových úkolů od hledání pokladu, po dobývání chaty. Byla to vážně švanda a příští rok nejspíš pojedeme znovu. Kdybyste někdo měli tip na podobnou chatku či styl ubytování, budu ráda za každý tip.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?