Veletržní slevy

Dobrý den, nemáte někdo tip, na kterém veletrhu lze zjískat výhodnou slevu na stavební materiál-cihly,střešní krytinu...?
Odpovědět
Co jsem pár diskusí četla, tak nemá moc smysl předpokládat, že při domluvení zakázky na veletrhu získá zajímavější slevu než normálně. Kolikrát ještě naopak, je nabízená cena na veletrhy ještě vyšší. Cihly jsme poptávali normálně u Heluzu - ti nám dali cca 36% slevu, pak nám dali kontakt na smluvní stavebniny a konečná sleva je nějakých 43% (čísly si nejsem úplně jistá, max. ale jedno, dvě procenta).
Odpovědět
@bamak Žádné veletržní slevy neexistují...
Odpovědět
AHa, někde jsem četla, že zjískali slevu i 52%. Přesto děkuji.
Odpovědět
@bamak taky mám zkušenost, že veletržní sleva nevyrovnala slevu, co je schopen dát přímo prodejce i jindy pokud víte, co chcete, nechte si udělat cenovou nabídku už před veletrhem, budete mít přehled, jak se ceny pohybují a argumentaci pro případné vyjednání nějakého procenta navíc pokud vám jde o stavební materiál, tak pozor na skryté věci jako složení palety, pronájem palety (my je pak museli jet vrátit do stavebnin, což se může někomu prodražit) - často jsme měli dopravu zdarma,ale byly tam podmínky na množství odebraných palet a připlácely se právě tyhle služby chce to jet na veletrh už s přehledem a být obezřetný, jednání o cenách v davu a spěchu nahrává spíš prodejci
Odpovědět
Byli jsme na For Archu, s sebou projekt, alevyloženě zklamání. I ochota vystavovatelu nic moc. V minulych letech to byvalo lepší, to jsme sehnali super akce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?