Vianočný stromček. Akú dať výzdobu tento rok?

Profilova fotka
riešim dilemu akú výzdobu dať tento rok na vianočný stromček, máme zelené steny a tamvo-hnedý nábytok ? Poraďte!!! :-|
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
záleží na vkusu, hodila by se mi např.stříbrná nebo zlatá a jestli máte rádi přírodní materiály, tak ty slaměné ozdoby budou taky ladit. my ctíme naše tradiční vánoce, které si s přítelem pamatujeme z dětství. vánoční světýlka ( žárovičky ve tvaru stromků) a některé vánoční ozdoby máme od rodičů. jsou nejrůznějších tvarů i barev. postupně si dokupujeme ručně foukané ozdoby z českých skláren. kupujeme nejroztodivnější tvary a od každého jeden kus :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gs208 tak to máte krásny zvyk:-) Je milé, že takto zachovávate tradíciu a svoje spomienky. Dnes sme si kúpili stromček a v rukách som mala toľko guliek (favoritmi boli strieborné so žltými)...no nakoniec sme odišli s prázdnymi rukami:-)) @dracula slamené ozdôbky sú dobrý tip ďakujem za rady
Odpovědět
Profilova fotka
My dáváme 1 světla, červené koule + řetěz, mix červených a stříbrných (bílých) lamet a místo čoko kolekcí apod. bonbony kupované na váhu, protože ty se na rozdíl od těch hnusných čokolád sní :)
Odpovědět
tak v tvem pripade by se mi asi nejvic hodil zlaty nebo striberny. My se taky drzime tradice a mame ho zlato cervene barvy vanoc :)
Odpovědět
moc se mi líbí kombinace světle zelené s tyrkysovou, je to sice netradiční, ale vypadá to moc krásně. a k vaší zelené a hnědé to půjde moc dobře!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?