Z kávovaru Dolce Gusto stříká voda. Čím to je?

Ahoj lidicky. Asi dva a pul roku vlastnime kavovar Dolce Gusto. Do ted jsem proti nemu nemohla rici pul slova, slapal jak hodinky, kapslicky a kava vyborna, denne se delaly 2-3 kavy. Ovsem najednou nam zacala z kavovaru tryskat voda vsude, netece dolu do hrnicku jako ma, ale tryska to vsude okolo. Zkouseli jsem kavovar odvapnit. Nepomohlo to. Samozrejme jsme zkouseli cistit trysku, take nepomohlo. Samozrejme, ze kavovat uz neni v zaruce. Chci se zeptat, zda-li jste se uz s tim nekdo setkali, nebo jestli nemate napady, co by to mohlo byt. Do opravny se nam davat nechce, myslim si, ze to nema cenu, ze pokud to nezvladnem doma, je lepsi ho rovnou presunout do popelnice :-/ Tim se pak nabizi otazka jaky jiny kavovar? Kapsloidni zpusob me pomerne vyhovuje :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Je to špatným těsněním, které přitlačují kapsle.
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote Mně se to stalo asi po necelých dvou letech, manžel to odmítl reklamovat, dostala jsem to od něj jako dárek a koupil mi nový. Jestli na to přijdeš, dej mi vědět, mám ho pořád doma.
Odpovědět
@yess99 my jsme ho dali do servisu, stalo to petikilo a jede dal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote Díky, tak to si promyslím, jestli to taky nenechám opravit.
Odpovědět
@yess99 my uz to udelali snad pred pul rokem, jeste by to bylo v zaruce, ale my tradicne ztratili uctenky a zarucak... ale zase slape jako hodinky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?