Zendníci na výpomoc okr.Zlín

Profilova fotka
Dobrý den, Jsem tady nová a ještě jsem neměla šanci se cokoliv a kdekoliv zeptat a vše prohlídnout. Chci se vás zeptat, zda jste při stavbě svépomocí měli i nějaké zedníky na výpomoc? S manželem zjišťujeme že budeme potřebovat pomoct přes léto. Ale bojíme se aby si někdo neřekl moc peněz zase. Budeme potřebovat nějaké 2 až 3 pomocníky třeba jen na 3 dny v týdnu.Podle situace a dohody. Nemáte někdo prosím zkušenosti s někým v okoli Zlína?nebo Luhačovic,Vizovic nebo Val.Klobouk?Kdo je spolehlivý? Budeme dodělávat základovou desku a pak bychom měli začít stavět z Ytongu.Budu ráda za jakékoliv doporučení nebo názory. Děkuji Monika
Odpovědět
Domluvený zedník nám odřekl, tak stavíme sami. Taky z Ytongu. A jde to. Je to pomalejší, ale levnější. A dle Mistra z Ytongu dle jeho zkušeností i lépe provedené, když si stavebníci staví sami. Tolik se nepospíchá.
Odpovědět
Profilova fotka
@sokil Dekuji.. Ano,my take stavime sami. Teda,spise manzel a deda nebo nekdo z rodiny.. Jen se bojime ze budeme potrebovat pomoc a neni nikdo v okoli..
Odpovědět
Profilova fotka
@sokil Jeste jsem si ted vsimla ze jste se v unoru ptala na zaluzie predokeni.. Mame zrovna souseda co uz postavil a dela tuto praci.. A rikal ze je to pekne ale ze to strasne rachoti kdyz treba fouka vitr atd.. Taky jsme chteli zaluzie ale jakmile nam rekl ze to rachoti tak jsme od toho ustoupili radeji..
Odpovědět
@lumorad No na žaluzie jsem se vybodla :-N z východu máme jedno okno, ze západu nám bude brzy stínít soused a na jihu budeme mít Pergolu. Tak jsem už pak neřešila.
Odpovědět
Profilova fotka
@lumorad My budeme mít na všech oknech venkovní žaluzie. Máme je i teď, bydlíme na kopci, fouká tu často, ale žaluzie tedy nerachotí vůbec ;-) Možná záleží na výrobci nebo provedení...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?