Zhubly jste na stavbě? Protože já na to spoléhám :)

Profilova fotka
Ženy, děvčata.... vážně, zhubla některá z vás na stavbě??? Protože já na to spoléhám...že tam něco shodím :-D , ( já a můj 4 letý boj s dietama :-D)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jo, zrovna včera jsem po dlouhé době hupsla na váhu, protože mi všechny kalhoty padaly. Mám 49 kg. Nevím, kolik jsem měla předtím, ale tipuji tak 55. Hodně zdaru při stavení/hubnutí ;-)
Odpovědět
Já ne, výdej energie řeším příjmem čokolády :-p , ke konci stavby jsem naopak pomalu přibírala, protože jsem byla těhotná. :-D Stavba je posilovna zadarmo, budeš díky ní žít velmi aktivně a budeš fit. ;-)
Odpovědět
Zdravím. Taky jsem zhubla během rekonstrukce, teď je skoro hotovo, takže zase nabírám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja ani náhodou.... Je pravda, že nám stavi firma, jen elektriku jsme si delali komplet sami. Ale jinak jsem vše zarizovala, vyber materialu, hledání nejlevnější ceny, objednání, dodání... Takže jsem docela litala a ještě litam. Nicméně vždy kdyz jsme dostali fakturu, tak jsme si zajeli na vereci-pro me takova psychycka podpora :-D A že těch faktur za rok stavby bylo :-D Takže vysledek....spíše jsem něco pribrala :-N
Odpovědět
Tak já jsem neschodila ani nepřibrala. Spíš než na stavění jsem ale na zařizování, zjišťování a vyběhání. Pokud jsem dostala nějakou práci na domku, tak jsem si nosila dobré svačinky a pravidelně doplňovala spálené kalorie :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik @elviie @veronika.deskova @hhranolka @jirulina Holky, diky za odpovědi, těhulce gratuluji a ostaním : sákryš, to jsem se toho moc nedozvěděla :-D, doufám, že já budu ten případ, co něco shodí :-D , aspon 3 kilíčka :-D nesmím bejt líná asi.. No uvidíme :-) dívky děvčata za odpověď :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?