Zkušenosti s M&M reality?

Dobrý den, setkali jsme se při hledání bydlení s M&M reality. Máte s touto společností někdo zkušenosti? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to clovek od cloveka. Jedna realitacka uplne super, ted prodavame barak, sice jsem rada, ze to realitak prodal, ale lhal na obe strany a celkem nam zavaril..
Odpovědět
@veronickalongipes Takže vlastně nezáleží na realitce, ale člověku jako takovém. Děkuji moc za odpověď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako samozrejme i na samotne firme, toho bych se u nich nejak nebala. Rozhodne lepsi nez nejaka no name bez referenci..
Odpovědět
Profilova fotka
Prodávala jsem s nima chatu. Nakonec jsem jí prodala sama, ale na jejich realiťáka si nemůžu stěžovat a chování realitky taky v pořádku
Odpovědět
Já přes ně chtěla koupit byt. Nechala jsem si čas na rozmyšlenou, některé věci se mi nezdáli, druhý den volali, že mají dalšího vážného zájemce, tak že ho musím potvrdit rychle, tak jsem odmítla, měla jsem nasmlouvané další prohlídky a za pár dní byl ten samý byt opět v nabídce s výraznou slevou ]-( Koupila jsem jiný, ale teď se opět rozhlížím po domečku, nebo pozemku a kdež někde vidím MM, ztrácím zájem, přes ně opravdu ne. Jinde samozřejmě mohou fungovat líp ;-)
Odpovědět
Tak je to větší realitka, má jméno, takže bych jí věřila víc než něž nějaké noname...Já byla z hororových příběhů s realitkami tak vyšokovaná, že jsem byla možná na makléře zbytečně ostrá. Přitom pro nás udělali hrozně moc, i nadstandardní kroky...a byli velmi milí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?