Betonový bazén a oblé rohy vs. sklolaminátový bazén

Profilova fotka
Zdravím, jak mám vyřešit betonový bazén a mít oblé rohy ? Mám totiž pozemek do kopce a bazén bude za domem v kopci. A protože nechci mít za bazénem velkou opěrku ( 2m ) tak bych ho chtěl dát častečně nad terén. A tak si říkám, že když už budu dělat opěrné zdi jestli není levnější udělat rovnou betonový bazén. Akorát mi vadí ostré rohy, které jsou těžší na údržbu.
Odpovědět
normálně zašalujete oblouk a vylijete betonem... nebo použijete eps bednění a tam jsou různé tvarovky http://prislusenstvi-k-bazenum.heurek... možností je spousta...
Odpovědět
Profilova fotka
@requied děkuji za odpověď. Nejtěžší je se dneska rozhodnout :-) Můžu se tedy spíš zeptat na ekonomickou stránku, protože kromě výkopových prací si nejsem schopen defacto nic schopen udělat sám :-) a trochu mě tlačí čas s koordinací. Rozměry: 7x3,5x1,5 , skimmer, solnička, rohové schody Albixon sklolaminát cena komplet 175 000 Kč vs. Betonový bazén ze ztraceného bednění s DWL folii ??? Jde udělat sklolaminátový bazén s hloubkou 1,4m ? Tak, aby ho lépe využila manželka pro hrátky s mimčem ?
Odpovědět
@kossakowski1980 nedávno jsem počítal bazén 6x4x1,5 z toho eps a komplet materiál byl cca 90tis. + technologie a práce. U sklolaminatu je podle me omezení jestli zrovna.váš výrobce má formu na požadovaný rozměr. PP bazén se nechá.udělat libovolný Jinak cena co píšete je včetně betonu?
Odpovědět
Profilova fotka
@requied beton k tomu nepočítám protože budu muset I tak zpevnit svah a dělat opěrky. Můžu se zeptat odkud jste?
Odpovědět
@kossakowski1980 praha/beroun... Ale bazény bohužel na kseft nedělám. Maximálně technologii.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
https://youtu.be/ozJIlDN9B-I
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?