Co pod dětské hřiště na zahradu?

Profilova fotka
Prosím, co se vám osvědčilo za povrch na zahradě pod hřiště? Přemýšlíme o umělém trávníku. Nevím teda jak se pohybuje cenově. Kamínky moc nechci aby tam děti mohly běhat bosí a trávník se pod tím asi blbě seče ne ?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi záleží jak velké hřiště plánujete a jaké tam chcete mít herní prvky. Já počítám s obyč trávníkem, myslím si, že těch pár metrů se dá v pohodě strunovkou zvládnout. Jinak jsem viděl už různé podklady. Známí mají jako podklad mulčovací kůru, ale ta na bosé chození taky není úplně příjemná (i když jejich dětem to nevadí). Chvíli jsem uvažoval o plážovém písku, ale bojím se co by s tím udělaly sousedovic kočky. Nebo se dají koupit dopadové pryžové dlaždice. Nevychází to ale zrovna nejlevněji.
Odpovědět
Nemáme nic napevno - pískoviště, trampoška, domeček i velká prolejzačko-klouzačka, vše se při sekání posune. Takže klasická tráva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
umělou trávu bych tedy nedoporučovala, z té budou děti akorát odřené, je to prý docela ostré, nic příjemného. jsem pro normální trávník, případně ty pryžové čtverce, ta hmota se dá pořídit i v pixlích a můžete si vytvořit barevné kombinace, obrázky, budete to mít jak ve školce :-D ale tráva je tráva :-) zvlášť na menším hřišťátku u domečku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?