Dobrá motorová kosa - doporučíte

Chtěla bych si koupit motorovou kosu. Lehkou na vysekávání trávy kolem rybízu a tak. Můžete mi prosím poradit. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no na vysekávání trávy kolem rybníku, potřebuješ něco výkonnějšího a s motorem, což je v rozporu s požadavkem "aby to bylo lehké". Na chalupě máme dobrou zkušenost se značkou Ryobi - http://www.obchody24.cz/krovinorez-ry.... Je tichý díky čtyřtaktovému motoru. Kouří méně. Manipulace je celkem snadná, čemuž přispívá i systém nosných popruhů. Jen když se s tím člověk učí, tak ze začátku při chybném uchopení může docházet k unikání oleje. Ale to se rychle odladí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
tak to jsem se zasmala :D neni rybnik jako rybiz :D omlouvam se, ze nejdu s radou. vlakno budu sledovat- zajima me to taky
Odpovědět
Bud si muzes koupit strihaci nuzky, ale s tim je drbacka nebo idealne strunovou akumulatorovou sekacku. Je lehka, nesmrdi, ale nema takovou vydrz jako benzinovka samozrejme. My s ni dosekavame nadvakrat, ale da se. Mozna jde vybrat z vice typu a nektery vydrzi vice. ;-)
Odpovědět
tak na tu aku s baterií pozor. My měli bosch - lehká super se s ní sekalo ale baterie vydržela max 10 min. 2 x jsme to reklamovali a výsledek stejný. Plot jsme celý neobešli (pozemek 700 m2). Za mně akumulační už nikdy. Teď mám el.a pohoda. Manipulace stejná (je to takové sekátko pro holky) - je to ale opravdu na dosekávání travičky kolem stromků a plotu, žádné velké travisko a křovisko. Máme taky benzínovou ta poseká vše i metrový plevel s tvrdým stonkem. Je ale dost těžká - pro chlapy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?