Houpací síť nebo křeslo na zahradu, jaké máte?

Prosím o radu, chtěla bych koupit jako dárek houpací síť nebo křeslo na zahradu. Chtěla bych vědět jaké máte zkušenosti a jestli ho vůbec využíváte. Je pohodlné na odpočinek? Moc se mi to líbí ale nejsem si až tak jistá praktičností.
Odpovědět
máme sítě na ležení, nedám na ně dopustit. Rozhodně mě nepřestaly bavit ani po letech. Jednu mám pod pergolou v trámech a na druhou mám dřevěnou "loď" kvůli absenci stromů v zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Houpací síť i křeslo jsou velmi pohodlné a opět moderním doplňkem do zahrady. Při výběru je třeba dbát i na to, jak často je budete využívat, kdo je bude využívat, jak velký prostor máte k dispozici, zda máte děti a jak staré. V křesle by se například cítili bezpečněji a také vy. Síť je pro starší děti, je cenově dostupnější, ale na její umístění potřebujete velké stromy nebo konstrukci, aby Vám poskytli i příjemný zážitek a stín. Houpací křeslo je v poslední době velmi moderní. Umístit jej můžete v koruně stromů nebo v zastřešené části altánku, na terase, v zimní zahradě, bytě a tak si ho umíte užít déle než síť. Na uskladnění vyžaduje více prostoru. Je však pohodlnější k sezení a lenošení. No nelehnete si v něm.
Odpovědět
@aneta15 Máme na terase tohle houpací křeslo, je moc fajn. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já nemám ani jedno, ale odpočívám na tomhle http://www.topravenazahradu.cz/zahrad..., taková odpolední kávička, časopis, klídek a pohoa - už at je zase léto :(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?