Jak máte "schované" popelnice?

Máme postavenou popelnici (240 l) vedle brány a ráda bych jí zavřela do nějakého krytu, boxu apod. Nemáte někdo prosím fotky pro inspiraci? Líbí se mi tento : https://www.lidl-shop.cz/HABAU-Zahrad... , ale je u něj uvedeno, že je na popelnici 120 l. Podle uvedených rozměrů by se tam ale ta větší měla vejít. Nemáte někdo?
Odpovědět
to je pěkně nepraktická záležitost - místo jednooho poklopu zdvíhat hned 2,nemluvě o samotných popelářích,které ti na to budou péct- strkat popelnici zpět kdesi do nějaké skříně,nechají popelnici před tím a vymalováno.
Odpovědět
Profilova fotka
@verkaleh k nam popelari nejezdi a mame po starostech 🙂 a ty na smesny odpad mam uvnitr v technicke mistnosti
Odpovědět
@catle ale já nechci aby mi popeláři popelnici schovávali dovnitř, to si myslím, že jednou týdně zvládneme sami. A promiň ale i kdybych vynášela odpadky třikrát denně tak to už mne nezabije zvednout dva poklopy místo jednoho. Lepší než se koukat na popelnici. Děkuji za názor ale na praktičnost jsem se neptala.
Odpovědět
Profilova fotka
Box vypadá pěkně, ale popelnice se tam vejde tak akorát. Kdyz stojí popelni e před domem je to hnus, v tomto je to dobre řešení. My mame popelnice 3 v zahradě u domu a musím je vytahovat, ale jsou aspoň schované. Popeláři pokud nemají popelnici u silnice, tak ji nevyvezou a z boxu si ji asi nebudou sami vytahovat, to vás nemine. Jinak schvaluji v nabídce Lidí jsem neviděla, dík za inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
@verkaleh box je náhodou pěkný, něco taky hledám. Popelnici jednou týdně musíme taky umístit k silnici, takže mě nezabije ji vyndat z boxu. Náhodou super tip 😉
Odpovědět
@verkaleh Mně se líbí takový ten kolotoč, který je součástí plotu....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?