Jakou skluzavku pro děti na zahradu?

Chceme pořídit dětem skluzavku na zahradu. Manžel udělá konstrukci, takže "jen" čistě klouzačku na přichycení. Určitě 3m, ať z toho něco maj :-D Ale jakou? Máte někdo zkušenost s konkrétní značkou? Koukali jsme na Jungle gym, oproti jiným mi přijdou bytelný a hlavně hladší, aby to zbytečně nedrhlo. Budu ráda za tipy nebo i postřehy čeho se vyvarovat. Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkalada máme skluzavku 3m jungle gym, cena cca 2000,- (1600,- skluzavka + 400,- poštovné, byl možný osobní odběr tuším frýdek místek nebo tam někde poblíž ), spokojenost veliká x-) , v létě dáváme pod dojezd starý nafukovací bazén a skluzavku holkám poléváme, mají to pak jako tobogán :-D . Na zimu jí odmontováváme a schováváme do kůlny ;-)
Odpovědět
@sabcav no ta je super, teda i celý to hřišťátko, něco takovýho si představuju, i s tím pískovištěm, jen ještě 2 houpačky u toho. Taky se mi líbí na červená - ale mám obavy, aby nevyšisla a nebyla z ní růžová :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkalada :-) hřišťátko dělal manžel :-) ;-) . 'Ta první fotka je, když byla fungl nová a ta poslední fotka s bazénkem , tam je skluzavka stará cca 2,5 roku, trošku rozdíl v barvě tam je, ale není to nic hrozného ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkalada Také máme červenou skluzavku Jungle gym, ale jen cca 2,4 m, protože jsem strašpytel a delší jsem nechtěla (musela by být výš). Barva je pořád fajn, je sice o něco světlejší, ale růžová ne (je 3 roky stará) ;-) . Je červenější než na foto - je to nějaké zkreslené :-/.
Odpovědět
Profilova fotka
táto je u kamarátky na záhrade, tiež super riešenie a domček ich vlastná výroba, pre inšpiráciu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Něco takovýho - http://www.hracky-4kids.cz/smoby-3101... by taky nemuselo být špatný, ne? :) Bohužel mi nejde hodit jenom obrázek :(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky přispívám svou troškou do mlýna...naše teprve rýsující se hřišťátko. Skluzavka Jungle gym 3m, žlutá stejně žlutá jako vloni...zatím máme 2.rok :-D
Odpovědět
Dobrý večer, my jsme domů koupili skluzavku tady - http://kuchynky-hracky.cz/skluzavky-p.... Jinak s tímto obchodem máme super zkušenost, určitě se koukni i na další zahradní "nábytek" pro děti :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Trošku jsme se plácli přes kapsu, ale dvojčata teď mají tohle http://www.hracky-4kids.cz/little-tik... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@johanasnohama a jak jste spokojení? Za tolik peněz se docela bojím, aby se nám po čase něco nerozbilo. Uvažovali jsme o tom loni v létě, nakonec jsme ale koupili jen skluzavku a manžel nějak záhadně dokázal postavit domeček na jabloni (je docela nemehlo :)). Máme tuto https://www.hracky-4kids.cz/smoby-310... a oba kluci jezdí na té delší verzi. Máte někdo zkušenost s nějakou menší trampolínou na zahradu?
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den já bych chtěla s manželem pořídit taky slkuzavku, ale protože nejsme moc zruční uvažujeme spíš o nějaké té plastové, protože sestavy jako tu máte na obrázcích, když ji máte koupit stojí nejmíň 5000 a vypadají dost chatrně...Mě se dost zamlouvá tato: https://www.hracky-4kids.cz/trigano-3... s tím že nebude veliký problém ji na zimu uklidit Máte někdo stejnou nebo podobnou?. A tejo co se týká té trampolíny tak my koupili na Aukru 250 cm a je úplně akorát...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@sabcav @x142071 chtěla bych se zeptat ke skluzavkám, máte dlouhé, ale příjde mi že není dodržena výška jak by měla být nebo se pletu? Máme terasu 95 cm a rádi bychom z ní dali skluzavku, jenže by musela být docela krátká, tak sonduji co když tam dám delší, zda to půjde..
Odpovědět
Profilova fotka
@malinka_02 já už tu výšku momentálně bohužel nezměřím, tenhle domeček se zahradou jsme prodali a máme postavený jiný, co si tak pamatuji, tak to bylo ve výšce kolem 1,5m (mám 165cm a v pískovišti jsem se nepostavila) , teď na jaře plánujeme na nové zahradě postavit něco podobného pro naši nejmenší obyvatelku a máme koupenou tu samou skluzavku, jen žlutou, zase 3 m, tak popř. mohu přeměřit, až bude manžel budovat ...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme skluzavku Jungle Gym délky 3m, je umístěna ve výšce cca 150cm
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@x142071 Dobrý den. Mám dotaz na vaší skluzavku. Vybíráme zrovna klouzačky a nevíme, jestli není 3m moc dlouhá. Jak se na ní vašim dětem jezdí? Má to pořádný sešup nebo se ke konci zpomalí? Předem moc děkuju za zkušenost. Pavla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@masenka88 Mě přijde v pohodě...záleží taky hodně na sklonu, jak si ji nastavíte...pokud bude menší sklon, tak jede rychle...jinak je to v pohodě. jsou tam 2 vlnky, takže ty to taky zpomalí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?