Jakou trávni směs doporučujete?

Prosim o skusenosti, pre aku travnu zmes ste sa rozhodli? U nas pojde o travnik, kde bude behat pes, deti. Bežna zahrada. Nevadi mi občas i ďatelina či pupava. Ale pači sa mi ak je plocha travnika v teplom odtieni zelenej. A jemna travička. Nie hruba ostra. Je to viac menej slnečne miesto. Zvažujem buď Barenburg Gazon alebo som citala recenzie na Rožnovská travní smes, alebo AGRO zahradni zmes? Aku ste si vybrali vy? Ďakujem za tipy a skusenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám tuto : https://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=... a jsem spokojen http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs... jinak tráva asi jako každá jiná, stejně je potřeba hlavně hnojit....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@neyaa_cr jakou travní směs jste nakonec zvolili?
Odpovědět
@kossakowski1980 zapačila sa nam rožnovska hrištni zmes...prišlo mi ze mala idealny pomer travnych druhov
Odpovědět
jestli ti to pomuže, zkus se podívat sem https://www.zeleneudoli.cz/travni-osi... maji slušný výběr.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahojte,mate prosim nekdo zkusenost s travni smesi do sucha? Nasla jsem zatim asi pet vyrobcu a vubec nevim,ktereho zvolit... osobni zkusenost je nej,tak budu rada za doporuceni... diiiiky
Odpovědět
Profilova fotka
Barenburg Gazon je to TOP
Odpovědět
Barenbrug G je skvělý, ale nevím jak je na tom v sušších podmínkách. Úplně bych vypustil směsi od různých Obi/Bau/Bach, Wolf -Garten, Mounfieldů, kteří to stejně kupují od místních výrobců, předražená bída s hezkým pytlem. Nejlepší dlouhodobou zkušenost mám se šlechtitelskou stanici Větrov, patří pod Osevu Uni a dělají výborné směsi za příjemné peníze. Třeba VV-1, kde se ve směsi prosadí odrůdy podle podmínek, nebo VV3-1/2 do sucha apod. Jen nemají e-shop, tak Vám pošlou ceník a pak musíte poslat písemnou objednávku. Holt, šlechtitelé a vědátoři. :-)
Odpovědět
neviem poradit trávu do sucha, ale my sme kupovali trávu vyborneho zlozenia vzhladom na pomerove zlozenie travnych druhov. Mame hrištni travni zmes Rožnovska.
Odpovědět
nám zahradní architekt doporučil Král trávníků
Odpovědět
Máme Wolf Garden hřištní směs a je luxusní , ale je to samozřejmě hodně o péči , trávník je hezký i teď v zimě
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?