Jaký bazén na zahradu?

Ahoj, prosím o doporučení, jaký bazén by byl lepší, nemohu se rozhodnout ;-) http://www.hawaj.cz/bazen-hawai-68.html nebo http://www.hawaj.cz/bazeny-intex-meta... je tam rozdíl prakticky jen v hloubce, tak jestli máte někdo zkušenosti zda hlubší se vyplatí a nebo jestli dát více a vzít rovnou tento : http://www.hawaj.cz/bazen-intex-metal... předem dík
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, bazén bude fajn, ať vezmete jakýkoli, ale ta kartušová filtrace, to je neštěstí (čím větší bazén, tím horší). Raději bych si připlatila a koupila bych pískovou filtraci (stojí kolem 3 tis.) - je k nezaplacení. Kartušový filtr se strašně rychle zanese a zalepí, pořád ho budete muset čistit a často měnit. Pískovka má lepší výkon, údržba minimální - jednou za čas propláchnout písek zpětným chodem, písek vydrží celou sezonu. Kvalita vody bude o poznání lepší. Měli jsme 6 let kartušový filtr a teď máme 4 roky pískovku a určitě bychom neměnili.
Odpovědět
Profilova fotka
ten prostřední , je totiž skladem :-D jinak taky doporučuju v této velikosti dát pískovou filtraci.... jinak velikost záleží na vašich možnostech ať už místo či finance ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s vladusa85, určitě písková filtrace. Když budeš pravidelně proplachovat, tak ti ti písek vystací na dvě sezény. My sice máme bazén od Mountfieldu, ale princip filtrace je stejný. Čím větší objem bazénu tím potřebuješ lepší filtraci a ta kartušová je naprd. Neuvažovala jsi třeba o bazénech od Mountfieldu?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?