Jaký druhy borůvek na zahrádce pěstujete?

zajímalo by mě, jaké druhy borůvek na zahrádce pěstujete........jsou sladké, za jak dlouho plodily a jak jsou odolné? děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám od starkla. heidy mám už asi 4 roky - je výborná a chutná jak lesní. potom mám od loňska ty jejich balkonové a ty mají větší kuličky, taky dobré a na podzim jsem přikoupila ještě emily. taky od starkla. zatím nevím jak chutná. nicméně s těmi co plodí jsem moc spokojená. když se zaregistruješ na jejich stránkách k odběru nabídek tak vždycky na jaře i na podzim dají jeden víkend poštovné zdarma. a navíc na objednání přes eshop je ještě 5% sleva, takže se to dá.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tři klasické kanadské, byly už narostlé, cca 3leté a plodily mi krásně, malej chodil zobat pořád..pak jsem přikoupila ještě dvě kamčatské, ty měli jen pár borůvek a úplně mě nenadchly, nakonec je pes vyhrabal a rozžvýkal :-N 8-( ale letos jsem jim dala ještě šanci a před týdnem dvě koupila, tak uvidím jestli se polepší :-)
Odpovědět
Mám kamčatské i kanadské.První rodí už od konce května druhé později.Jsem spokojena s oběma.☺
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám oboje jako @4holky . Kamčatské jsou starší přesazené předloni a loni plodily v květnu a byly fajn na zpestření kaše nebo pudingu. Kanadské mám loni zasazené, jednu starší, ale byla špatně zasazená (na kamenech), tak moc neprospívala. Loni jsem ji přesadila dala jsem jí rašelinu a hnojím Kristalonem na borůvky a krásně zazelenala a měla 3 (celé 3 borůvky...) Uvidíme letos, zatím je obsypaná pupeny.. Jednou týdbně zalívám ,když je sucho.
Odpovědět
Na jaře dosypat rašelinu,pohnojit a pak hodně zalévat. Jednou týdně bude asi málo.😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?