Jaký vybrat skleník?

Doporučíte mi, prosím, kde koupit skleník za rozumnou cenu pro začínajícího zahrádkáře?
Odpovědět
Dával bych určitě polykarbonátový skleník, udrží déle teplo, třeba Gardentec Gutta, má dobré reference.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Taky teď vybíráme skleník. Asi bychom taky byli pro ten polykarbonát. Ale hledáme nějaký kvalitní, ověřený český výrobek. Co doporučíte?
Odpovědět
@kviti_s My jsme teda kupovali skleník na zeleneudoli.cz Dokonce ti teď zdarma udělají cenovou nabídku. Nechali sme si udělat taky polykarbonát. Hlavně kvůli děckám. Přijde mi to víc bezpečný.
Odpovědět
Profilova fotka
@larix kupoval jsem pred 14 dny zde - https://www.sklenik-expert.cz/ zelena konstrukce + polykarbonat, zrovna to skladam :)
Odpovědět
Děkuji vám za vaše tipy. Omrknem to večer s manželem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Může se hodit 🙂 https://www.domky-delta.cz/blog/jake-...
Odpovědět
Připíchnu se tady 🙂
Odpovědět
Jakou ma životnost ten polykarbonát nebo jak vypadá treba po 15 letech?
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě Lanitplast, https://www.lanitgarden.cz/zahradni-o... máme tento, byl teda za akční cenu 9 tis. na podzim. Manžel volil tento, protože má s Lanitplastem dobré zkušenosti i v jiném odvětví a líbilo se nám, že ty jednotlivé konstrukční díly jsou svařené do oblouků z poměrně silných profilů a dávají záruku 10 let na polykarbonát. Skleník už je postaven od podzimu, bývá tu velmi větrno a ani se nehnul a to nemáme betonový základ. Máme pouze výkop, manžel teda ještě přišrouboval profil k patkám a zatížil kameny a zahrabal a drží to.
Odpovědět
Jednoznačně a pouze doporučuji https://www.skleniky.eu/ Jsou to české MASIVNÍ skleníky. Zatím ten skleník vydržel neskutečné věci. Je to bytelné. Fouká na to šílený vítr (bydlíme na větrné hůrce), nános sněhu. Masakr. Když vidím ty tenoučké plechy na těch skleníčkách, fff. No, radši nebrat.
Odpovědět
Já až někdy konečně přijde pořádné jaro budu stavět Izraelský Palram, mají 10let záruku na polykarbonát, tak jsem zvědav.
Odpovědět
Ahoj, já mám polykarbonát tři roky ,počítám že dá ještě tak max 4 roky ,příště beru skleněný, ten je už navždy.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?