Kde jste pořídili a za jakou cenu buňku na stavbu?

Hezký den všem. Co jste použili na uskladnění cementu, lopat atd.? A kde jste něco sehnali? A jaka byla cena(klidne do ip)? Děkuji za odpověď. :-)
Odpovědět
Na bazaru plechová buňka. Stala 7tis a 2tis doprava
Odpovědět
Ze zoufalstvi jsem povesila letak v Bill a u nas v domě.:) Za dva dny přišla postacka, ze jeji pribuzny konci stavbu a bude se boudy zbavovat. Stara plechova, zrezla, ale ve vichřici se ani nehla. Cena 3tis, odvoz rukou 1500 (asi do 10km). Budeme ji brzy posilat dál :) Ale jsme od Kladna. :)
Odpovědět
Koupil jsem plechovou boudu 2x3m od firmy Stalmex z Polska. Měli tenkrát inzeráty na Aukru a cena byla cca 7000,- včetně dopravy a montáže (ale je to už 2 roky). Chlapi přijeli, asi za 20 minut smontovali, vzali peníze a frčeli na další montáž. Jsem s ní spokojený, pořád vypadá skoro jako nová a zatím nikde nerezne. Jen s nimi byla trochu složitější domluva a musel jsem pár týdnů (asi 3) čekat než měli volný termín závozu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jo5 plechová bouda od Poláků 3x5 za 10,5 tis. s dovozem a montáží loni.Stačila úplně na vše. Příští rok prodávám.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tu z Polska (viď zlato @dzus), mám ji v albu i s postupem "výstavby". Udělali jsme si pod ní jen jednoduchý podklad ze štěrku a takové větší betonové obyč dlažby z Hornbachu, to vyšlo celé asi na další 3 tis. Celkem asi 10 tis., jen ten rozměr je malý na svépomocnou stavbu. Už se tam toho moc nevejde :). Zkoušeli jsme různé jiné varianty (z druhé ruky nic nebylo v tu chvíli poblíž, dřevotříska a konstrukce vycházeli dráž), a pokud nemáte materiál nebo ji neseženete od někoho z blízkého okolí z druhé ruky za pár korun je ta polská varianta nejlevnější a dostačující. Nemusíte čekat a složitě to řešit. Sousedi si pak koupili za rok tu velikou 3x5 m (myslím od stejných Poláků ale jistá si nejsem).
Odpovědět
sehnali jsme starou boudu z V3S co meli kdysi vojaci za 8 tisic, plus doprava ... pouzivali ji uz na stavbe a sla k nam na stavbu a budem ji prodavat zase dal, kto bude chtit na stavbu.
Odpovědět
Buňka 3,3x6 ze Zěmědělské spol. Dobříš za 5t, doprava 7t. Sloužila jim prý jako mobilní dílna někde u pole. Můžete zkusit zemědělce u vás. :-D
Odpovědět
@tulda27 koukam na stalmex a to je jakoby ta garáž? Stavební buňku nevidím...
Odpovědět
Profilova fotka
@luckavra on to kupoval Manžel já se zeptám večer 😊
Odpovědět
@luckavra Je to ta "garáž" 2 x 3 metry - auto by se do toho samozřejmě nevešlo, ale na nějaké nářadí to stačí. Nicméně postupně se nám dost zaplnila - užila by se i větší, ale nechtěli jsme mít na zahradě obří plechovou obludu :) Vidím jí na stránce http://plechovegaraze-stalmex.cz/plec... v okénku vpravo "AKCE - Garáž pozinkovaný 2x3m" :) Samozřejmě už od té doby zdražili a teď je tam za 8,5 tis. Nicméně s tím servisem, že člověk nemusí nic řešit a oni to přivezou a smontují, je to podle mě pořád dobrá koupě.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckavra @dzus Ty jo za dva roky o tolik? Ještě zvažte tu velikost. Jinak drží dobře smontované to bylo hned, kdybych pořád něco nekupovali stačila by , ale jsou tam i kolečka dětí, nafukovací matrace, trubky 😂.
Odpovědět
@dzus díky za tip. Nám nejde o ukryti věci jako spis mám představu zázemí pro stavbu- tedy aby se tam dalo zatopit, prevlict apod. Tady to mi přijde super jako skládek.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?