Kdo má vysouvací trysky na zavlažování zahrady?

Zdravim, je tu někdo, kdo má vysouvací trysky na zavlažování zahrady? Zajímá mě cena a velikost vaší zahrady, případně jaká značka. Mame zahradu pouze 160 m2. Kolik trysek je optimalnich?
Odpovědět
Profilova fotka
@mbb2214 mame. znacku hunter. dalsi dobra je Rainbird. obe se pouzivaji i v prumyslovych aplikacich a na komercni plochy. vice si muzes precist na webech irimon.cz a pangeatrade.cz. Irimon je dovozce znacky hunter do ceske republiky. cenu ti nikdo z hlavy nerekne, protoze hodne zalezi na clenitosti zahrady, na tom jestli chcete zalivat pouze travnik nebo i kere, jak mate vykonne cerpadlo, jaky zdroj vody atp. my mame 4 sekce, celkem 35 trysek, zahrada je cca 600m2, ale okolo celeho domu, Pokud by byl jiny tvar, stacilo by trysek vyrazne mene zalivame pouze travnik a cerpadlo jsme meli vlastni. zalivame zatim pouze travnik, ale budu dodelavat i mikropostrik na kere a trvalky.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans a jak to vyslo cenove alespon pro predstavu?
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva neco kolem 40k bez cerpadla. Dodavka na klic, takze si vyrizli drazky, natahali trubky, drazky zasypali. prace byla na 2 dny - jeden den drazkovat, natahat hadice, druhy osadit postrikovace, trysky a ventily. Ten prvni den to meli vlastne hotove za pul dne - ale meli jeste nejaky jiny kseft, tohle byla pidi zakazka, kterou vmackli do harmonogramu na moje upenlive prosby. mame trysky MP rotator, ridici jednotku xcore na 6 sekci, srazkove cidlo. cerpadlo jsem mel koupene uz drive - easypump e-deep 1200 - je to automaticka ponorna vodarna, kterou staci strcit do nadrze s napojenou hadici a do zasuvky - v okamziku otevreni ventilu se pri poklesu tlaku sama zapne a jede dokud se mu nezastavi prutok. jinak v te cene je i rozvod tlakove vody po zahrade a 3 vventilove sachticky, do kterych muzu pripojit hadici. mame tam normalni kulovy ventil - specialni rychlospojny jsem nechtel (samozrejme osazeny rychlospojkou na jednoduche nacvaknuti hadice)
Odpovědět
@zeneva náš zalévání automatikou vyšlo na 20 tisíc za materiál + 3 tisíce čerpadlo. Zaléváme na tři větve. Plocha trávníku je cca 200 metrů čtverečních.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans diky za info, jaka firma vam to delala? Klidne do SZ. Pocital jsem tak 60 tis komplet, coz sedi. Mame 800 m2, z toho je tak 300 zastavemo/ resp plocha, ktera se nebude zalevat
Odpovědět
Profilova fotka
@petraxname diky, kdo vam to delal?
Odpovědět
@zeneva manžel montoval sám. Cena 20 tisíc je jen za materiál.
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva http://www.zavlahy-zavlazovani.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@petraxname super, taky zvazujeme tuhle variantu
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?