Nafukovací vířivka - zkušenosti

Máte někdo? Pokud ano, jaké jsou zkušenosti?
Odpovědět
1
2
to by mne také zajímalo
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme, ale prodáváme a teda z ohlasů musím říct, že jsou lidi zklamaní s tím, že to nemasíruje tak jako klasická vířivka... ono je tam už ten cenovej rozdíl. Hlavně tohle je vzduchovač a je to spíše bublinková lázeň než opravdová vířivka. To je hlavní s čím počítat a pokud kousneš tohle tak už je to v pohodě. Jen píši, abys případně nebyla zklamaná . ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a mě by zajimala cena klasické výřivky mám sen do hoodně budoucna že si dáme na terasu zabudujeme do země výřivku
Odpovědět
Profilova fotka
Mají tchánovci a jsou spokojení :-) Masáž to opravdu není, ale i bublinky jsou super :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@ratatooy Cena klasické vířivky začíná na 100 - 120 tisících Kč (pro představu např. viz http://www.bazenyshop.cz/virive-vany/ ). Plus je k tomu nutné připočítat případně i nějaké zastřešení pokud bude venku. Pokud bude zabudovaná do země, tak i nějaké drobné práce (usazení vířivky a elektroinstalace). Jednoduše se to může vyšvihnout i přes 200 000 Kč. Nafukovací vířivé bazény oproti tomu mají desetinovou pořizovací cenu, ale pochopitelně to taky není žádná hitparáda. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nemám, ale kamarád má a je nespokojen.Ale co čekal,že? Prý mu tam stále něco hlásí, špatně ohřívá a pak opět něco špatně hlásí.Má ji spíš jako bazén.
Odpovědět
@ivcac @vodak01 @kurimka @ratatooy @marrei @nespi @karlos12 pořídili jsme si ji v létě, očekávali jsme od toho spíš takový lehký relax, ale mile nás to překvapilo, vzali jsme místo trysek bublinky po celém obvodu a je to teda super. V noci, když je ticho, je to možná trošku hlučnější, ale jsme téměř bez sousedů, takže nám to nevadí. A když si vodu hodíme na 40 stupňů, tak je to paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr to je dobře,budete se koupat i v zimě?Docela to láká. Určitě záleží na značce a tak.Ale nevím co má kamarád.Asi chtěl moooc šetřit a dopadlo mu to blbě.
Odpovědět
@karlos12 my ji pořád napuštěnou máme, ale asi ji na zimu uklidíme a na další rok bychom udělali nějaký přístřešek, aby na ní nepršelo a nesněžilo...jinak máme tuhle http://www.marimex.cz/bazen-virivy-na...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr aha, takže vánoční koupáníčko až příští rok ? ;-) Děkuji za odkaz, kouknu.
Odpovědět
@karlos12 asi jo, kdoví, zatím ji ještě pořád máme, ale myslím, že ji uklidíme :-) Jinak my jsme ji kupovali v Mountfieldu
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr tak uvidíte.Já bych se koupala a grilovala.Gril máme v plánu 25.12., ale vířivku nemáme, třeba někdy. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nespi to jsem cca počítala s takovou cenou,ale jak říkám je to hodne do budoucna
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Vracím se k tématu, je tu někdo , kdo si pořídil výřivku na terasu, nebo zahradu? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Poridili jsme si ji na Vánoce, ale zatím se rozhodujeme, kam ji dát, jestli pod zastresenou terasu nebo do místnosti doma.
Odpovědět
V zastesene terase to bude mít kouzlo. A muzu se zeptat, jakou vířivku?
Odpovědět
Taky jsem to manzelovi rikala. Ze tam dáme velké kytky, do zahrady nejde videt, takze ani do vířivky, máme za terasou hrozne moc stromu. Asi rohodnuto :-). Vírivka je od albixonu, to jsme nasli jako první a líbi se nam, a dokoupím velké kytky a bude to nádhera.
Odpovědět
Jé, my od nich máme bazen, ale uz pár let. Budes spokojena.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Prosim kdo mate nafukovaci virivku, jak dlouho vam vydrzi jedna voda nez menite novou? Chtela bych si ji poridit, ale menit vodu kazdy teden nemuzu. Je treba rozdil mezi obycejnou a tou na slanou vodu? Vydrzi ta se slanou dele? Diky
Odpovědět
Dobrý den, mám stejný dotaz, máme vířivku na slanou vodu a po týdnu se nám voda zakalila do mléčna, trochu si s tím nevím rady a jsem z toho mrzutá. Jak dlouhou voda vydrží a co s ním máme dělat, návod pro b.bý nikde není. Moc děkuju za pomoc
Odpovědět
@johanice Dobry den, moc asi nepomuzu ale nasi napojuji vyrivku na filtraci bazenu. A voda uz drzi pres mesic ;)
Odpovědět
Soused si koupil novou nafukovací za 37.000kč, já kouknul na bazar.cz a mám tuhle za 50.000kč, krásný relax a za mě lepší než bazén. Pod střechou "skoro" celoroční využití, při porovnání ceny bazénu a doby provozu, je vířivka nejlepší řešení :-)
Odpovědět
Taky máme v plánu příští rok nafukovací vířivku, cena super a je to lepší jak bazén, méně prostoru, snadnější údržba a nastavím si teplotu jakou chci. Jen nevím jestli kulatou nebo hranatou, taky zvažuji schody k ní nebo nějakou konstrukci ze dřeva, do které se usadí, nemáte zkušenost? Na ozon asi nafukovací neseženu, že?
Odpovědět
@orchideas1 je to dobrá věc, nakonec jsme pořídili v akci v mountfieldu pod 10tis. Voda vydrží tak měsíc, ale snažíme se do ní nechodit třeba natření opal. krémem apod. Používáme kyslíkovou chemii či jak se to jmenuje. Konstrukce mi přijde zbytečná, pro mě je výhoda, že to na zimu vyfouknu a uklidim.
Odpovědět
Ja bych si nekoupil ani jednu... mel bych strach, ze se neco pokazi a nebudou nahradni dily... zvlast u tech virivek z mountfieldu a podobnych marketu... vsechno vypada hezky, levne, ale az do 1.problemu. Pokud bych resil virivku, tak bych si urcite priplatil a bral to tam, kde mam jistotu servisu cerpadla atd...
Odpovědět
Nafukovací vířivku máme a jsme maximálně spokojení. Máme se solinátorem, bublinky po obvodu a 4 trysky. Koupili jsme v MF asi za 12 tis. Aby se voda nekazila a nemuseli jsme často měnit, upravili jsme ji a připojili na pískovou filtraci (víme, že tím jsme přišli o záruku), samozřejmostí je úprava PH. Vše funguje bez problémů. Na podlahu terasy jsme dali XPS pro lepší odizolování a je to i příjemnější při sezení. Máme již skoro 3 roky ;-)
Odpovědět
@alfonss Mohu poprosit o odkaz na tu linku? Děkuji.
Odpovědět
@tomaskrizcz nelze již koupit, dovezeno pár kusů do Uni Hobby https://www.google.cz/search?q=zahrad...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj! Mám dotaz na energetickou spotřebu virivky. Mnoho prodejců pise, že spotřeba je max 20 000 Kč ročne. Máte někdo virivku na zahradě celoročně? Ha využíváte v zimě? Na kolik stupňů máte nastaveno?Jak často se kopete?A kolik opravdu platíte za elektřinu????
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?